simona g. komentáře u knih
A mi se to četlo dobře, mělo to docela slušný spád, ráda jsem se ke čtení vracela. Konec mohl mít kapku větší švung, ale hvězdu přesto neuberu, jako celek mě to bavilo.
Kniha se četla dobře, takový spíše román, než thriller, trochu více napětí by mi tam nevadilo, ale neříkám, že se nečetla fajn. Zajímavý příběh, každopádně, byť jsem četla knihy svižnější a s větším spádem.
Sedmý díl, za mě zatím nejslabší ze všech Lottie dílů. Četlo se mi to trochu hůř a dýl, než díly předchozí. Překombinované, zbytečně. Nicméně mi to rozhodně nebrání v chuti jít číst osmičku. Ve srovnání s ostatními díly však ubírám jednu *.
Perfektní knížka. Děj, styl psaní, obsah, všechno se mi hodně líbilo a vřele doporučuji si přečíst. Je možná v něčem jiná, ale je skvělá!
Dávám tři hvězdy. Prostě střed z pěti. Váhám. Kniha byla v některých pasážích fajn, jinde jsem si musela číst víckrát a stejně zůstal pocit lehce těžší dezorientace... Asi to nebude úplně můj šálek čaje, ale na druhou stranu nehaním, nebylo špatné si ji přečíst. Jen mi nesedí ten styl, což neznamená, že je kniha špatná :). Po dalších však nejspíš nesáhnu...
Obrovská srdcovka. Ať už všechna jeho hudba (jejich) a texty, nebo tahle sbírka. Tohohle člověka je věčná škoda, kéž by mu bylo dáno mnohem více času. Tuhle knihu čtu od doby, co vyšla, mám ji na nočním stolku a vracím se k ní často a ráda.
Taaakžeee... váhám, protože číst se to četlo docela dobře, děj fajn, zápletka taky fajn, ale ten konec byl trochu šitý horkou jehlou, mi přišlo, možná to chtělo trochu doštelovat :). Na 5 hvězd to není, ale na 3 taky ne. Takže dávám 4, kniha neurazila a autorku úplně bokem neházím ;).
Parádní!!! Napínavá, výborně napsaná i přeložená, SUPER knížka, rozhodně doporučuji, až mě štvalo, že už končí. Moc povedená věcička!!! :) Pokud bude série, jdu po ní sto%.
Věra Špinarová je pro mě pojem. Paní Zpěvačka. Úžasná baba, která uměla, žila, nikdy nezanevřela na Ostravu a celý ten razovity region...a takovou ji popisuje i kniha. Možná bych přiložila více fotek, ale ty si můžu najít i jinde, koneckonců. Jo, hezké čtení to bylo.
Jako vždy, solidní hororovka :). Její knihy frčí jak drak! Moc dobře se čtou, děj letí jako blázen. Velká spokojenost, jen jednu hvězdičku dolů za trochu moc "sladka" v podobě vztahu hlavních postav. Tam bylo, na můj vkus, trochu moc "růžovo". Ale jinak bomba, supr, doporučuji!!!
Ale jooo. První dva díly úplně turbosuper, tady u třetího maličko překombinované, ALE celkově super trilogie, knihami (i touto třetí), jsem proletěla jak šus, vyloženě jsem se na čtení těšila a vyloženě nerada jsem knihy ještě nedočtené odkládala. SUPER!
Nádherná kniha i příběh. Moc hezky napsáno, četla se fajn, rozhodně doporučuju :).
Ušlo to. Znám i lepší knihy, ale i horší. Že by mě to extra nadchlo, to asi ne, ale za přečtení stála. Zase trochu jiné čtení.
Kniha se mi četla dobře, děj docela fičel, ale že bych z ní byla nějak extra nadšená, to se říct nedá. Hodnotila bych asi v tom smyslu, že nenadchne, ale neublíží.
Mi se kniha četla moc fajn. Napínavá, zajímavá, za mě supr počtení bez zdlouhavých zbytečností.
Za mne = prima kniha. Četlo se to jedním dechem a moc dobře. Pár stran, žádné umělé natahování, SUPR, doporučuji.
A mi se to líbilo moc. První setkání s autorem a rozhodně důvod sáhnout po jeho dalších knihách. Tahle byla skvělá, četla se perfektně a děj frčel jako šus. Rozhodně doporučuji!
Strašidelnou sérii domů od Darcy Coates mám hodně ráda a přečetla jsem všechny, vždy nadšená. Takže tady na tuhle novinku jsem se fakt těšila a hnala do knihkupectví hned, jak byla k mání. Fofrem přečteno, jako vždy, napínavé, jako vždy, zajímavé a hororové, jako vždy, jen až moc romantické, na můj vkus, místy už jsem si říkala "bože už zase fáze má mě rád/nemá mě rád"...za to jedna hvězda dolů, ale rozhodně to neznamená, že nedoporučuji, naopak, kdo má její knihy ze série "bubu domy" rád, tak šup ;).
Takže - plný počet hvězd nemůžu dát. Ne, že by kniha nebyla fajn, ale měla svá ale. Zajímavý příběh, rozhodně ano. Část dětství hlavní postavy - velmi dobře se četlo. Dospělost - tak tu jsem se vždycky těšila, až fofrem přečtu a vrátím se k dětství. Přišla mi nudná, překombinovaná, nezajímavá, místy až otravná... Takže plný počet hvězd prostě ne e. Ale neříkám, že nestojí za přečtení, to zase prrrr :).