simona5372 komentáře u knih
No musím říct že na čtení téhle knihy se mi vůbec nechtělo ale....... Tohle bylo něco!!!!! Očekávala se tedy úplně něco jiného a asi pro to sem tak strašně milé překvapená. Kniha mě opravdu moc bavila už se nemůžu dočkat až se pustím do druhého dílu.
Jak se mi první díl líbil tak z každým dalším dílem je to horší. Hromada omáčky která se stále opakuje a k tomu pocit že už nečtu fantasy ale porno.
Číst se to sice dalo ale hlavní hrdinka příběhu musela na něčem jet. A spisovatelka asi opravdu zbožňuje Pretty Women.
Knížky od téhle spisovatelský jsou prostě boží. Opravdu úžasná kniha.
Naprosto super. Skvělá knihy!! Tahle kniha se spisovatelce velice povedla!
Tak tohle bylo opravdu těžké zklamání! Čekala sem úplně něco jiného jak se bude přiběhl vyvíjet dál ale tohle si paní spisovatelka mohla odpustit na konec pokud vůbec.
No...... Kniha byla čtivá ale naprosto sem to nepochopila a ten konec to bylo už fakt moc. A obálka je naprosto zavádějící!
Naprostá bomba, pořád se něco dělo už se nemůžu dočkat dalšího.
Zatím se my tahle kniha od téhle autorky líbila nejvíce.
Na tuhle knihu jsem byla zvědavá. A velice se mi líbila, byla to zajímavá změna místa děje. Ale myslím si že nemusela být až tak moc vulgární.
Ze začátku mě ale strašně rozčilovala Eden, chovala se jako rozmazlený spratek co se všechno točí jenom kolem ní! Ale jinak se my knihy líbila.
Není to zrovna nejlepší kniha ale teda určitě ani nejhorší. Ale prostě mě to nebavilo, první díl mi přišel lacinej a tenhle byl jako přes kopírák.
(SPOILER) Tohle bylo naprosto něco úplně jiného než sem čekala. Pořád sem čekala co má Julian za tajemství a tohle sem opravdu nečekala. Prostě super.
Začátek knihy mě velice bavil ale od půlky do konce mi to přišlo že Damian je nepřirozeně sladký.