simona5r komentáře u knih
Ráda si občas přečtu YA knihy jako oddechovku, i když již nejsem cílová skupina. A tahle knížka za mě teda určitě ne. Tolik klišé, předvídatelný děj, strojené konverzace, za celou knihu jsem si na to nezvykla. 2 hvězdy dávám jen díky tomu, že se autorka snaží poukázat na existenci úzkostné poruchy.
Posloucháno jako audiokniha. Po přečteném 1.dílu, který se mi líbil pro svou odlišnost s jinými severskými detektivkami, mě tato kniha zklamala. Vůbec mě do sebe nevtáhla a celkově bohužel nezaujala.
Tento typ knihy u mě není moc oblíbený a nebyý toho, že jsem knihu dostala jako dárek, tak bych si ji určitě nepřečetla. Spoustu věcí je mi jasných i bez podkladu dané studie, pár informací mě obohatilo. Celkově byla pro mě kniha nezáživná. Ale oceňuji autorovu snahu při sbírání dat z mnoha studií a snaha o změnu.
Kniha je čtivá, ale člověka až zaráží, co jsou ženy někdy ochotné podstoupit a vytrpět pro to, aby si udrželi muže a nezůstaly samy.
Zpočátku mě kniha nudila a přišla mi taková tuctová, ale nakonec jsem se do ní začetla a hezky jsem si při čtení odpočinula.
Zpočátku pro mě bylo velmi obtížné se ve všech názvech a místech zorientovat. Pak už to šlo, ale úplně mě ta kniha do sebe nevtáhla, něco tomu chybělo.
Měla jsem problém se do knihy začíst, často mě mátlo, kdo vlastně příběh vypráví. Nezávazný život mi není blízký , možná proto mě kniha vůbec neoslovila.
Sérii s Cormoranem a Robin mám ráda, i když tahle kniha trošku pokulhávala. Nemohla jsem si zpočátku zvyknout na uvolněnou a přátelskou atmosféru mezi Cormema a Robin a mrzelo mě, že to spěje k nevyhnutelnému. Ale konec mě mile překvapil :-)
Posloucháno jako audiokniha. Pár povídek bylo super (např. Mizení na mostě, Percy Thrillington). Čekala jsem od toho víc a byla jsem zklamaná.
Odpočinková kniha, která se čte sama. I když jsem věděla jak vše dopadne, jako ve spoustě knížek tohoto typu, stejně jsem hltala stránku po stránce a těšila se, co mi přinese.
Posloucháno jako audiokniha. Skvělý výkon narátorky, skvěle vtáhla do děje, který mě zaujal :-)
Kniha mě moc zklamala. Čekala jsem vtipnost a lehkost jako u prvního dílu, ale bohužel to postrádalo vtip i jakýkoliv příběh. 2 hvězdy dávám díky skvělém výkonu narátorky Veroniky Kubařové, jelikož jsem poslouchala jako audioknihu.
Bohužel kniha není zdaleka tak dobrá, jak by člověk dle všech příslibů "bestselleru" čekal. Obrovské plus a porci hvězdiček za to, že jsem poslouchala jako AUDIOKNIHU, která byla velmi pěkně zpracovaná. Zato samotný příběh byl zbytečně moc roztahaný, a tak nějak pořád dokola. Ani samotný konec mě až tak moc nepřekvapil.
(audiokniha) Základní informace se velmi často opakovaly, takže by kniha mohla být i kratší. Pár myšlenek se budu snažit u sebe zařadit, ale vším se řídit člověk nemůže a taky se tím nemůže úplně stresovat, ale brát to s nadhledem.
(audiokniha) Ideální poslechová oddechovka, i když hlas narátorky mi byl dost nesympatický. Příběh je pro poslech jednoduchý a není potřeba žádné velké soustředění.
Asi už jsem vážně vyrostla z young adult romantiky :-D. Navození zasněžené atmosféry super, ale pubertální achání už na mě není.
(audiokniha) Po trochu zmateném první dílu, jsem si tento už užila naplno. Skvěle vymyšlená zápletka, osobní život Gereona a to vše v Berlíně 30.let. Perfektní výkon narátora, který se v tomto díle hodně zlepšil, doplnil skvělý literární zážitek.
Tento typ literatury moc nečtu, naposledy jsem četla knihy od S.Tahir, které jsem si užila moc, a tuhle knihu jsem si užila úplně stejně! Skvělá oddechovka, romantika na pozadí mystična, ale i humor. Nutně potřebuji další díl!
Velkou část knih od Jojo mám moc ráda, ale tahle byla pro mě velkým zklámáním. Velmi pomalý, nudný a zdlouhavý rozjezd a na konci zbytečně zdlouhavě popisována rodící situace.
Posloucháno jako audiokniha, což je jediné plus této knihy. Jinak mi bohužel kniha vůbec nesedla, strašně mě to nudilo kromě jedné scény s jahodovými knedlíky, při které jsem se vážně nasmála. Jsem ráda, že už ji mám poslechnutou.