SimonaP komentáře u knih
nudná kniha, jakoby se děj odehrával před minimálně sto lety a ne v současnosti, nepochopila jsem, proč se podle autora pořád někdo choval arogantně, podle mě se choval normálně... hloupý motiv vraždy, ještě hloupější chování hlavního vyšetřovatele, který se pozve všechny relativně podezřelé a před nimi odkrývá hlavní stopy vyšetřování... další díly od této autorky fakt neeee!!!!!
Poslední třetina mě bavila, jinak mi knížka přišla rozvleklá, podle mě mohla mít o polovinu méně stran.
kniha mi vůbec nesedla. O českém překladu se raději ani nechci zmiňovat, bylo napsáno již dost. Asi to bude dánskými jmény, ztrácela jsem se v nich. Ke čtení jsem se musela nutit, rozvláčný děj. Nebavilo.
Jedna ze spíše slabších knih spisovatelky. Do tří čtvrtin nuda, pak trochu něco a očekávané rozuzlení.
Lež byla mnohem lepší, tady jsem se chvílemi i nudila. Jako kdyby to napsala jiná spisovatelka.
Další hezky napsaná kniha, líbila se mi. Možná i o něco víc než Dívka v ledu.
Nuda, hrozná nuda. Konec jakž takž, ale opravdu asi jen posledních dvacet stránek bylo trochu napínavých.
Úžasná knížka, přečtená za tři dny. Nejlepší z celé trilogie. Dočítala jsem v noci, nešlo prostě přestat.
Jak jinak, opět skvěle napsaná úžasně čtivá Kingova. Od Kinga mě nejvíc baví právě knížky, založené na reálném základě.
Děj se hrozně táhnul, bavilo mě asi posledních třicet stran, jinak celkem nuda.
Nesedl mi styl vyprávění, do tří čtvrtin mě kniha vůbec nebavila, pak dostala trochu spád a začala mě zajímat, motiv vraždy určitě zajímavý, ale kdyby byla kniha napsaná jiným stylem. Jako celek nic moc, spíše nedoporučuji.
Začátkem jsem se musela nejdřív prokousat, ale pak mě to chytlo a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Kniha vypadá objemně, ale má velké řádkování a okraje, takže ve finále nebude mít větší obsah než průměrná kniha, Takže se nenechte odradit velikostí, doporučuji.
Moc hezká kniha, napínavá, četla jsem skoro v kuse, stále jsem byla zvědavá na osudy postav.
Napínavá knížka, o moc lepší než Temná tajemství, přečteno za víkend, ještě, že bylo hnusně a nikam jsme nešli, jinak bych musela asi číst celou noc, nemohla jsem jí odložit.Skvělá.
kniha mě vůbec nebavila, opravdu jí napsal Jo Nesbo? Vůbec se mi tomu nechce věřit...
Asi do půlky jsem se knihou vyloženě prokousávala, nemohla jsem se do ní začíst. Ale potom mě chytla a jsem ráda, že jsem jí neodložila. Určitě budu ve čtení série pokračovat.
Knížka se mi četla dobře, rozuzlení zajímavé, vztah dvojčat mě překvapil. Ale jak jsem si bohužel dopředu přečetla v komentářích, že se v knize opakuje "Kim zvedla oči k nebi", soustředila jsem se na toto spojení a opravdu se často opakovalo, až to na mě působilo rušivě. Jinak knihu doporučuji, nenudila mě.
Kniha se mi nezdála čtivá ani napínavá, ztrácela jsem se v postavách. Myšlenka asi dobrá, ale nezajímavě podaná (alespoň pro mě).
Opět napínavá Keplerovka, ale Paganiniho smlouva se mi líbila víc. Ale rozhodně doporučuji, čtivé od začátku konce.