SimonaP SimonaP komentáře u knih

Zátiší Zátiší Louise Penny

nudná kniha, jakoby se děj odehrával před minimálně sto lety a ne v současnosti, nepochopila jsem, proč se podle autora pořád někdo choval arogantně, podle mě se choval normálně... hloupý motiv vraždy, ještě hloupější chování hlavního vyšetřovatele, který se pozve všechny relativně podezřelé a před nimi odkrývá hlavní stopy vyšetřování... další díly od této autorky fakt neeee!!!!!

24.06.2017 3 z 5

Popel popelu Popel popelu Tami Hoag

Poslední třetina mě bavila, jinak mi knížka přišla rozvleklá, podle mě mohla mít o polovinu méně stran.

17.06.2017 3 z 5

Oběšení psi Oběšení psi Jens Henrik Jensen

kniha mi vůbec nesedla. O českém překladu se raději ani nechci zmiňovat, bylo napsáno již dost. Asi to bude dánskými jmény, ztrácela jsem se v nich. Ke čtení jsem se musela nutit, rozvláčný děj. Nebavilo.

07.06.2017 2 z 5

Až ji uvidíš Až ji uvidíš Joy Fielding

Jedna ze spíše slabších knih spisovatelky. Do tří čtvrtin nuda, pak trochu něco a očekávané rozuzlení.

19.04.2017 3 z 5

Nehoda Nehoda C. L. Taylor

Lež byla mnohem lepší, tady jsem se chvílemi i nudila. Jako kdyby to napsala jiná spisovatelka.

13.04.2017 3 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Další hezky napsaná kniha, líbila se mi. Možná i o něco víc než Dívka v ledu.

23.03.2017 4 z 5

Každý něco skrývá Každý něco skrývá Mary Higgins Clark

Nuda, hrozná nuda. Konec jakž takž, ale opravdu asi jen posledních dvacet stránek bylo trochu napínavých.

15.03.2017 2 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Úžasná knížka, přečtená za tři dny. Nejlepší z celé trilogie. Dočítala jsem v noci, nešlo prostě přestat.

28.02.2017 4 z 5

Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Jak jinak, opět skvěle napsaná úžasně čtivá Kingova. Od Kinga mě nejvíc baví právě knížky, založené na reálném základě.

14.02.2017 4 z 5

Amnézie Amnézie Michael Robotham

Děj se hrozně táhnul, bavilo mě asi posledních třicet stran, jinak celkem nuda.

14.02.2017 2 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Nesedl mi styl vyprávění, do tří čtvrtin mě kniha vůbec nebavila, pak dostala trochu spád a začala mě zajímat, motiv vraždy určitě zajímavý, ale kdyby byla kniha napsaná jiným stylem. Jako celek nic moc, spíše nedoporučuji.

06.01.2017 3 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Začátkem jsem se musela nejdřív prokousat, ale pak mě to chytlo a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Kniha vypadá objemně, ale má velké řádkování a okraje, takže ve finále nebude mít větší obsah než průměrná kniha, Takže se nenechte odradit velikostí, doporučuji.

25.12.2016 4 z 5

Hra stínů Hra stínů Charlotte Link

Moc hezká kniha, napínavá, četla jsem skoro v kuse, stále jsem byla zvědavá na osudy postav.

05.12.2016 4 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Tak o něco lepší než Volání kukačky, ale pořád nuda.

01.12.2016 2 z 5

Učedník Učedník Hans Rosenfeldt (p)

Napínavá knížka, o moc lepší než Temná tajemství, přečteno za víkend, ještě, že bylo hnusně a nikam jsme nešli, jinak bych musela asi číst celou noc, nemohla jsem jí odložit.Skvělá.

14.11.2016 4 z 5

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

kniha mě vůbec nebavila, opravdu jí napsal Jo Nesbo? Vůbec se mi tomu nechce věřit...

11.11.2016 2 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Asi do půlky jsem se knihou vyloženě prokousávala, nemohla jsem se do ní začíst. Ale potom mě chytla a jsem ráda, že jsem jí neodložila. Určitě budu ve čtení série pokračovat.

28.10.2016 4 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Knížka se mi četla dobře, rozuzlení zajímavé, vztah dvojčat mě překvapil. Ale jak jsem si bohužel dopředu přečetla v komentářích, že se v knize opakuje "Kim zvedla oči k nebi", soustředila jsem se na toto spojení a opravdu se často opakovalo, až to na mě působilo rušivě. Jinak knihu doporučuji, nenudila mě.

16.10.2016 3 z 5

Vídeňské bratrstvo Vídeňské bratrstvo Ingar Johnsrud

Kniha se mi nezdála čtivá ani napínavá, ztrácela jsem se v postavách. Myšlenka asi dobrá, ale nezajímavě podaná (alespoň pro mě).

04.10.2016 2 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Opět napínavá Keplerovka, ale Paganiniho smlouva se mi líbila víc. Ale rozhodně doporučuji, čtivé od začátku konce.

18.09.2016 4 z 5