SimonaP SimonaP komentáře u knih

Zabiják Zabiják Jonathan Kellerman

I když to byla moje první kniha od autora, ničemu to nevadilo, nepociťovala jsem žádnou návaznost na předchozí knihy. Děj zajímavý, i když jsem asi úplně nepobrala motiv vraha

26.01.2025 3 z 5

Chiméra Chiméra Loreth Anne White

Kniha byla čtivá, napínavá, podezřelých hodně, konec překvapivý.

17.01.2025 3 z 5

Kukačka Kukačka Camilla Läckberg

Kniha čtivá, napínavá, bavila mě, i když rozuzlení smrti Loly a její dcery mi přišlo nevěrohodné a přitažené za vlasy, ale budiž.

05.01.2025 3 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Tak tohle byla hodně dobrá kniha, čtivě srozumitelně vyprávěné, SPOILER - v polovině zlom jak hrom, musela jsem si přečíst komentáře, jestli nejsem sama, kdo to celou dobu špatně chápal, s úlevou jsem zjistila, že opravdu nejsem jediná.

13.11.2024 4 z 5

Tíha viny Tíha viny Hans Rosenfeldt (p)

Tak tenhle díl mě teda vůbec nebavil. Do strany asi 300 se skoro nic neděje, pořád se vrací k postavám a ději z předchozích knih. Konec se tedy trochu rozjede, ale 100 stran děje mi ke spokojenosti nestačí.

10.10.2024 3 z 5

Rychle domů Rychle domů Roz Nay

Bavilo mě to číst, ale bylo to psané tak nějak až moc jednoduše a několik opravdu nesmyslů by se také našlo.

14.09.2024 3 z 5

Felix Pink čeká na smrt Felix Pink čeká na smrt Belinda Bauer

A jo, bavilo mě to, vtipně napsané, nevím, do jakého žanru bych to tedy zařadila, ale čtivé to bylo.

16.08.2024 3 z 5

Ocejchovaná Ocejchovaná Anna Ekberg

Možná trochu moc neuvěřitelných náhod, přežít dva dny ponořená v ledovém oceánu není moc věrohodné, ale tak je to smyšlený příběh s reálným podtextem, bohužel.

29.06.2024 3 z 5

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Kniha byla čtivá, ale vadilo mi Spoiler - zamlčování informací, jako např. útěk nebezpečné vražedkyně a její vyhrožování rodině Lottie.

15.06.2024 3 z 5

Ani slovo Ani slovo Patricia Gibney

Nějak mě to nebavilo. Hrozně postav, nesmyslů, o kluky se nikdo nebojí a v pohodě můžou být venku celou noc, včetně syna vyšetřující policistky ,i když tam řádí vrah.

06.05.2024 2 z 5

Balzamovač Balzamovač Alison Belsham

Kniha se četla dobře, akorát konec mi přišel uspěchaný, všechno rychle vysvětleno na pár stránkách. Ale bavila mě.

24.03.2024 3 z 5

Mé lži Mé lži Heather Gudenkauf

Kniha se četla dobře, to ano, ale chování Maggie v sedmém měsíci vymodleného těhotenství riskantní, psycho Nola, které její chování v pohodě prochází x let a nikomu nepřijde divné, atd. Nedotažené, jednoduché, nereálné. Ale celkem zábavné.

02.03.2024 3 z 5

Nech mě lhát Nech mě lhát Clare Mackintosh

Čtivá kniha byla, to ano, ale nesmyslná až hrůza. Prostě tohle nemohlo být reálné.

08.02.2024 2 z 5

Jsem zpět Jsem zpět Brenda Novak

Tak určitě lepší než první díl, i když konec fakt přehnaný a nelogický, ale číst se to dalo.

03.02.2024 3 z 5

Čekání na smrt Čekání na smrt Lisa Jackson

Knížka nudná, příliš mnoho jmen, motiv vraždy jsem už skoro zapomněla, tak byl nezáživný. Ztráta času.

20.09.2023 2 z 5

Lotosové blues Lotosové blues Kristina Ohlsson

Líbil se mi hovorový odlehčený styl vyprávění, ale kniha mi přišla zdlouhavá, a na konci se vlastně skoro nic nedozvíme, takže hned navázat druhým dílem je nutnost.

03.09.2023 3 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Linda Castillo

Tentokrát za mě slabší díl série, která mě jinak hodně baví. Čtivé to bylo, to určitě, ale jiné díly se mi líbily víc.

27.08.2023 3 z 5

Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

Zhruba 250 stran se vůbec nic neděje, pak to tedy dostane trochu spád, konec napínavý. Ale jako celek nic moc.

21.08.2023 3 z 5

Krvavé stíny Krvavé stíny Jérôme Loubry

Čtivé, zajímavý zvrat.

29.07.2023 3 z 5

Podraz Podraz Sandra Brown

Takový thriller. Bylo to docela čtivé, konec překvapil.

28.06.2023 3 z 5