SimonaP komentáře u knih
Knížka byla čtivá, bavila mě. Až tak nesmyslná mi nepřišla, četla jsem v posledni době mnohem blbější knížky.
Knížka byla čtivá, přečetla jsem jí rychle, ale konec, který jsem tušila zhruba za polovinou knihy, byl totálně nesmyslný. Spoiler: Nevěřím, že by tohle hlavní hrdina neodhalil!!
Knížka se mi líbila moc, napínavá, hezky psaná. Pachatele jsem neodhadla, i když jsem věděla, kdo za tím stojí.
Kniha se mi opět líbila, čtivě psaná od první do poslední stránky. Ale mám radši knihy, kde se po pachateli teprve pátrá.
Tahle knížka se mi líbila moc, konec nečekaný. Co mě odrazovalo, byl obal, ale jinak knížka super, krásně čtivě napsaná.
Kniha čtivá, zvraty jsem nečekala, bavilo mne to. Pozor, kdo nečetl první díl, je tu zmíněn pachatel z prvního dílu.
Určitě lepší než Slib mlčení, napínavé, hezky psané. Akorát ten konec SPOILER -
čekání na vraha bez pořádného jištění a posil. To tam s ní nemohl být nějaký policista převlečený za tátu amiše?
Kniha se mi dobře četla, měla spád, byla napínavá. Vraha jsem neodhadla.
Opět skvělá kniha, která navazuje na Ďábelské hry, takže určitě číst až po téhle knize. Pachatele jsem neodhalila.
Opět super, přečteno opět rychle, napínavé, svižné. Nevím, co dodat.
I když jsem poměrně brzy věděla, kdo je vrah, knížka mě bavila.
Ach jo, to byla naprostá ztráta času, celou dobu knížka o ničem. A jak mohli na obálku napsat kniha plná zvratů? Já tam nenašla snad ani jeden, když tedy pominu, SPOILER
kdo byl vrah, ale i to bylo bez nějakého překvapení, protože ten člověk tam nebyl celou dobu zmíněn, nebo mi to možná uteklo?
A styl psaní? Divný, občas jsem nerozuměla.
První kapitola ještě dejme tomu, i když ultrazvuk v Československu na začátku šedesátých let?
Druhá kapitola hrůza, pořád dokola to samé.
Knížka mě moc bavila, sice jsem asi ve třetině knížky tak nějak tušila, jak to doopravdy je. Ale stejně jsem knížku přečetla jedním dechem a doporučuji. Za mě o něco lepší než Za zavřenými dveřmi.
Super čtivá knížka, líbila se mi moc, spisovatelka se s každým dílem zlepšuje, těším se na další díl.
Do tří čtvrtin knihy jsem si říkala super, krásně se četla, byla jsem zvědavá, cože za pokusy prováděli? Ale poslední čtvrtina knihy mě zklamala. Asi jsem úplně nepochopila, co to jako mělo být? A podle pravdy? To jako vážně?
Knížka, i když je vlastně o ničem, se mi líbila. Baví mě styl, jakým je kniha vyprávěna, vykreslení jednotlivých postav, proplétání osudů.
Knížka o ničem, bez napětí, postavy nesympatické, čekala jsem alespoň nějaký šokující konec, a ono nic.
Knížka mě hodně bavila, možná lepší než první díl, rozhodně méně obracení očí v sloup, což oceňuji. Napínavá, čtivá, těším se na třetí díl.
Čtivá detektivka, vraha jsem neodhalila. Kniha Kroky vraha byla ale čtivější a napínavější. Další díly si ale také určitě přečtu.