simsa086 simsa086 komentáře u knih

Křehkost Křehkost Betsy Reavley

Kniha byla opravdu napínavá a čtivá, přečteno za den,fakt se nedala odložit . Jinak teda děsivý příběh,ke konci už jsem skoro neměla odvahu číst některé pasáže. Pachatel byl překvapení,ikdyz ne tak velké,ale teda některé souvislosti tam byly nedotazené a konec opravdu teda nic moc. S tím si mohla teda autorka víc pohrát a ani logicky to moc nesedělo.Jinak super knížka.Betsy umí čtenáře zaujmout.

15.12.2023 5 z 5

Julinčina pekárna Julinčina pekárna Táňa Keleová-Vasilková

Oddechové čtení, jak už je psáno v komentářích, trošku povrchní a předem odhadnutelný příběh. Poslední třetina knihy se mi líbila.

09.11.2023 4 z 5

Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Štěpán Javůrek

První díl se mi líbil víc. Ale i tak byla knížka čtivá a téma mě zajímá, takže se samozřejmě těším na třetí díl.

26.10.2023 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Trošku jiný námět, než jsem u pí. Mornstajnove zvyklá,ale jako vždy, skvěle napsané

02.11.2022 4 z 5

Co oči nevidí Co oči nevidí Betsy Reavley

kniha se mi dobře četla, příběh je prý na podkladě skutečných událostí..
hlavní postava byla taková neslaná nemastná, ale....děj graduje a druhá polovina knížky je fakt thriller
docela by mě zajímalo, s čím dalším autorka přijde;-)

02.01.2022 5 z 5

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

přečtena za jedno odpoledne s malými přestávkami jednotlivých příběhů, abych to mohla vstřebat..je to neskutečné , co se může někde dít v dnešní době
odvaha těch, co podali svědectví je veliká, doufám, že jsou všichni v pořádku
zajímaly by mě osudy i těch ostatních, se kterými dělala taky rozhovor, zkrátka tohle by si měl každý přečíst..jediné, co mě neskutečně mrzí, že hned tak se asi v této zemi nezmění k lepšímu...

02.01.2022 5 z 5