SiuxBeast komentáře u knih
První tři knihy DragonLance miluju a je to jedna z mých NEJ NEJ fantasy
Trošku zklamaný ale to jen díky filmu od pana Zemana. Jinak bezvadné čtení
Tohle jsem si koupil náhodou a knížka mě hnedka vzala takže po dočtení jsem byl rozmrzeej že budu muset čekat na další díl.
Můj první Conan a hned "pecka" jako hrom. Naprosto dokonalé i když dosti brutální dobrodružství a moje první setkání s velmi mým oblíbeným "Thorleifem Larssenem" ;)
Těžka klasika, tohle vydání mám snad ještě ze základky....
Na tuhle knihu jsem doma zapomněl a když jsme ji po cca 2 letech našel zjistil jsem že ji neznám. Po přečtení musím říct že se mi líbila moc
Jeden z těch nejlepších Conanů a jak jinak než od mého oblíbeného autora ;)
Četl jsem dvě verze a obě jsou fajn i když se trošku rozcházejí dějem. Jinak skvělá knížka a nemůžu říct že film by byl lepší. Mě se líbí oboje moc
Tuhle ságu už jsem nečetl hezkých pár let budu si muset udělat čas a zase ji oprášit, líbilo se mi to moc
Skvělá knížka jako dítě jsem ji zbožňoval a když přidám nádherné ilustrace paní Zmatlíkové... :)
Celá série Hříšní lidé Království českého se mi líbí hodně moc. Doporučuju všem co rádi detektivky, tyhle jsou ze středověku :)
Tohle jsem četl poměrně dlouhou dobu ale je to příjemné čtení
Takový dějepis ala středozemě ale není to špatné, jen od toho člověk nesmí očekávat to co od Pána Prstenů :)
Pro mě klasika hezky napsaná i když film mám radši :)
Příjemná sci-fi bez velkých krváren a podobně. Četlo se mi to velice lehce :)
Četl jsem jednou, před lety. Nebylo to špatné, bavilo mě to. Řekl bych lehce nadprůměrné. Mám i druhý díl Duch démona ale zatím jsem nečetl. Nejprve si ověžím jedničku a pak navážu.
DOstal jsem se k tomu náhodou, kolega si to půjčil v knihovně a já to za jednu noční směnu přečetl. Moc knih na toto téma jsem nečetl ale tohle bylo velice silné čtení....
Jedna z prvních knížek o hradech co jsem kdy prohlížel. Stále ji mám doma a čas od času do ní nahlédnu :)