šlejfířka komentáře u knih
Trochu historie trochu omáčky okolo a bezvadný příběh je na světě.Knížka moc hezky četla.
Moje oblíbené historické období takže jsem moc spokojená.určitě se ke knížce jednou vrátím.
Druhý díl se mi líbil víc.Jsem ráda i o zmínce jak lidi bojovali proti moru.
Opravdu máme každý na čtení jiný vkus a to je moc dobře.Mně se tento díl líbil nejvíc.
První z knížek této spisovatelky která se mi dostala do ruky.A nejvíc se mi líbila.
Hezky se četla a nezklamala moje očekávání od typu této literatury.kterou beru jako odpočinkovou.
Koukám tato knížka má asi nejhorší hodnocen.A zrovna tahla knížka se mi mimo Kočovné nevěstky líbí nejvíc.
Když jsem si dělala rodokmen hrozně jsem si přála mít v rodokmenu kata.Bohužel žádného jsem nenašla dostala jsem se do roku 1645 dál ne.
Tak mi to knížka vynahradila.
Knížku jsem si užila jak se patří.Ale žít bych v té době určitě nechtěla.
Bezvadná oddechová knížka.Nemusím nic jen číst a zapomenu na všední starosti.
Tuhle knížku jsem četla mockrát a asi jí budu znovu číst.Na dva dny je ze mně Věčná Ambra a já prožívám neskutečný příběh.
Ano je to stará knížka,ale bylo to jedno z mých prvních setkání z historií Egypta.
Početla jsem si a nedám na ní dopustit.
Za mně bezvadná série.Jasně vím z historie jak to s Eleanorou vše dopadne,ale nemůžu si pomoci já jí hrozně fandím.
Zvláštně napsaná knížka.Chvilku trvalo než jsem se do knížky zakousla.
Jsem ráda,že vím něco nového o Elišce Rejčce.
Knížku jsem dostala k narozeninám.Chodila jsem kolem ní skoro obloukem.Mezi tím jsem stačila přečíst nejméně 40 knížek.
Nakonec mi padly oči na tuto knížku a za dva večery byla přečtená .
Bylo to moje první setkání s touto spisovatelkou a rozhodně si musím ještě nějakou duchařinu přečíst.
Mně se Lucemburská sága docela líbí.
V žádné historické knížce nemůžu věřit celému ději.Nikdo nevíme jak co bylo.
Rozoumek nás provází dějem a časem tak jako v jiné knížce nás zaujme jiný hrdina.
Nikdo dobu Karla VI. napamatujeme a možná se něco stalo přesně jako v této knížce.
Historické knížky pana Niedla jsou pro mou osobu úžasné.Všechny postavy prožívám a konec knížky nevítám.
Knížka byla docela napínavá.Asi bych chtěla být nějaký den viking,ale opravdu jen chvilku a vrátit se do svého pelíšku.
Popis starých krásných časů ovšem jak pro koho.Knížku mám moc ráda a líbil se mi i film.
Pan Vančura píše tak zvláštním stylem a mám ještě ráda Kubulu a přiznám se že tyto dvě knížky mi asi stačí nic jiného mně neláká.
Moc se mi líbil vztah páníček a pes.První díl jsem nečetla tak někdy možná dostane šanci.