sloncekhk komentáře u knih
Kdo to neprožil (zaplaťpánbůh) nepochopí, jak může tato doba a hlavně místo, kde se ocitla Hana poznamenat člověka.
Tato kniha byla síla, dobře se četla, děj rychle ubíhal a měl spád, za mě super čtení
Další zapeklitý případ královského písaře Jiřího Adama z Dobronína vyřešen
Musím říci že mě ze začátku Josie moc nesedla, ale pak se to nějak změnilo a Josie jsem si oblíbila. Kniha má spád, stále se něco děje, ale konec byl vážně jízda, myslím že série o Josie nebude chybět v mé knihovně.
Příjemné čtení, několik slov jsem si vyhledala, abych měla přesnější představu, jak vše vypadalo a kdo je kdo
Doručovatelky jsem četla už před nějakou dobou, tak si je moc nevybavuji, jen vím že autor píše velmi čtivě, proto jsem si pořídila další díly na které se právě teď dostalo.Za mě naprosto úžasný styl psaní a zápletky. Hned beru další příběh.
Tak tentokrát mi to čtení "nešlo nějak od ruky", příběh byl hezký, ani mi nevadil mladý Adam, ale konec není vůbec jeho "styl", i když možná když byl mladý, byl jiný a časem se "vybrousil " ke spravedlnosti.
Za mě povedená kniha, děj ubíhá, stále se tam něco děje, konec překvapil, ale nemám ráda neuzavřené konce.
Za mě dobře napsaný příběh, začátek byl zajímavý, lákalo mě to číst dál, ale když se Jennie "propadala" stále hlouběji do minulosti mě to až tak nebralo, některé pasáže byly zdlouhavé, ale rozuzlení bylo super.
Toto byla naprosto skvělá kniha, stále se něco dělo, chytlavý styl psaní, který vás nutí číst dál a dál a ten závěr - za mě neměl žádnou chybu. Těším se na další knihy od této autorky.
Trošku jsem se v této knize zamotala, ale jinak opět vydařené dílo
Silný, drsný a bohužel pravdivý příběh, kterých je v tomto světě ještě moc a moc. Ne každá žena má to štěstí, že se z toho dostane. Nejhorší je, že na to do konce života nezapomene.
Toto sice není "moje " literatura, ale musím říci, že je to pěkně a lehce napsaná kniha.
Zajímavý příběh a pěkně napsaný. Už se těším na další díl.