sloncekhk sloncekhk komentáře u knih

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Za mě dobře napsaná kniha, jen jsem nepochopila co matka provedla tak hrozného, že ji Hanna tak moc neměla ráda a chtěla se jí zbavit, zajímal by mě ten spouštěč, určitě se to nestane jen tím že má jen raději otce.

08.11.2024 5 z 5

Tři malá prasátka Tři malá prasátka Alex Smith (p)

Za mě musím říci, že první dva díly se mi líbily víc, ale ani tento si nezavdal nic se stylem psaní a svižným čtením.

05.08.2024 4 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Tak toto byl super thriller, hezky napsaný, děj měl spád, a ten závěr...... za mě skvělé čtení.

15.06.2024 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

"Seznámení" s HH bylo trochu nejisté, protože nemám ráda alkohol ve velké míře a Harry pije opravdu hodně. Ale detektiv to je skvělej.

11.06.2024 5 z 5

Lunapark Lunapark Stephen King

Není to sice klasická "kingovka" ale byl to příjemný příběh

30.05.2024 5 z 5

Zapomenutý zločin Zapomenutý zločin Vlastimil Vondruška

Hezké propojení dvou vyšetřovatelů, kteří se nemohli potkat.

22.04.2024 5 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Krásná oddychová kniha, při které člověk nemusí přemýšlet

20.03.2024 5 z 5

Hra na schovávanou Hra na schovávanou Jan-Erik Fjell

Moc dobře napsaný thriller, děj rychle ubíhá a časové linie drží čtenáře v napětí, jak to do sebe vlastně zapadne.

14.03.2024 5 z 5

Katův odkaz Katův odkaz Vlastimil Vondruška

Tak zatím poslední případ Jiřího Adama z Dobronína vyřešen, teď už jen čekat na další díl

07.02.2024 5 z 5

Jáchymovští démoni Jáchymovští démoni Vlastimil Vondruška

Další povedená historická detektivka, vždy si hledám na mapě a internetu místa kde se každá odehrává a tím pádem mám inspiraci k výletům

10.01.2024 5 z 5

Osmanský tábor Osmanský tábor Vlastimil Vondruška

Další díl opět nezklamal

15.12.2023 5 z 5

Poslední cantilena / Tajemství Tudorovců Poslední cantilena / Tajemství Tudorovců Vlastimil Vondruška

Další kniha ze série Jiřího Adama z Dobronína opět nezklamala, oddechové, klidné čtení

03.12.2023 5 z 5

Vyděšená k smrti Vyděšená k smrti Rachel Amphlett

Za mě dost dobrá kniha, děj svižně ubíhal, stále se něco dělo a nutilo mě číst dál, lehce a dobře psané.

28.09.2024 5 z 5

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Tato kniha není žánr který normálně čtu ale musím říci že mě bavila. "Dostala" jsem ji od Dobrovského jako e-knihu a hodila se do starší čtenářské výzvy a musím vážně říci že vůbec nelituji že jsem si jí přečetla. Velice dobře napsané a lehce se čte.

18.09.2024 4 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Tak jsme s manželem "zdolali " poslední díl ze série

09.08.2024 5 z 5

Naivní detektivka z knihovny Naivní detektivka z knihovny Jana Chroustová

Oddechová "detektivka "

31.05.2024 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Trilogie dočtena a teď ještě znovu z pohledu Christiana.

12.05.2024 5 z 5

Žena bez minulosti Žena bez minulosti Dominic Nolan

Mě se kniha moc nelíbila, jak někdo psal, kolikrát jsem nevěděla co kdo povídá, divný styl psaní, přišla mi trochu zmatená

28.03.2024 1 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Za mě velice povedený duchařský příběh, lehce psaný, děj měl spád a moc se mi líbilo hledání potomků Hattie.

20.03.2024 5 z 5

Jako by se vypařila Jako by se vypařila Minka Kent

Hezky a lehce psaná kniha, dobře se četla

15.02.2024 5 z 5