sloncekhk komentáře u knih
Za mě dobře napsaná kniha, jen jsem nepochopila co matka provedla tak hrozného, že ji Hanna tak moc neměla ráda a chtěla se jí zbavit, zajímal by mě ten spouštěč, určitě se to nestane jen tím že má jen raději otce.
Za mě musím říci, že první dva díly se mi líbily víc, ale ani tento si nezavdal nic se stylem psaní a svižným čtením.
Tak toto byl super thriller, hezky napsaný, děj měl spád, a ten závěr...... za mě skvělé čtení.
"Seznámení" s HH bylo trochu nejisté, protože nemám ráda alkohol ve velké míře a Harry pije opravdu hodně. Ale detektiv to je skvělej.
Hezké propojení dvou vyšetřovatelů, kteří se nemohli potkat.
Krásná oddychová kniha, při které člověk nemusí přemýšlet
Moc dobře napsaný thriller, děj rychle ubíhá a časové linie drží čtenáře v napětí, jak to do sebe vlastně zapadne.
Tak zatím poslední případ Jiřího Adama z Dobronína vyřešen, teď už jen čekat na další díl
Další povedená historická detektivka, vždy si hledám na mapě a internetu místa kde se každá odehrává a tím pádem mám inspiraci k výletům
Další kniha ze série Jiřího Adama z Dobronína opět nezklamala, oddechové, klidné čtení
Za mě dost dobrá kniha, děj svižně ubíhal, stále se něco dělo a nutilo mě číst dál, lehce a dobře psané.
Tato kniha není žánr který normálně čtu ale musím říci že mě bavila. "Dostala" jsem ji od Dobrovského jako e-knihu a hodila se do starší čtenářské výzvy a musím vážně říci že vůbec nelituji že jsem si jí přečetla. Velice dobře napsané a lehce se čte.
Trilogie dočtena a teď ještě znovu z pohledu Christiana.
Mě se kniha moc nelíbila, jak někdo psal, kolikrát jsem nevěděla co kdo povídá, divný styl psaní, přišla mi trochu zmatená
Za mě velice povedený duchařský příběh, lehce psaný, děj měl spád a moc se mi líbilo hledání potomků Hattie.