smajiska

Kniha mě bavila. Vtipně napsaná a přitom vtáhne.

Skvělé, báječné, miluju! Přečteno za 3 dny. Originální, dobře napsané, čtivé. Kniha má napětí, příběh, zápletky, podněcuje fantazii a nutí mě číst dál a dál protože jsem prostě zvědá, co se stane na další stránce. Děj není předvídatelný ani nudný, nekopíruje žádné klasické fantasy.
Jediné co mi nesedí je věk hlavní hrdinky, tipovala bych jí víc...

No jako toto ale!!! Sem si teda nevšimla, že to není první díl, takže čtu lehce na překáčku ale sem pěkěn vytočená! Jak to, že ještě není pokračování??? Rozhodně se nemůžu dočkat co to bude dál, čte se to báječně. A já miluju ten svět, který P. Stehlíková vytvořila. Přijde mi ůžasné, jak je to promyšlené a že mi to v ničem nepřipomíná klasické fantasy co znám - žádní elfové a já nevím co.

Tak tohle dílo mě naprosto nadchlo. Bavilo mě nad dějem a situacemi přemýšlet, analyzovat proč se to stalo a co by bylo, kdyby... Sama mám malou dcerku, takže jsem se na to dívala i z tohodle pohledu a kniha se mě velice dotkla a zabrnkala na mou citlivou strunu. Doporučuji ji dál, kudy chodím. Skvělé!

I když jsem asi čekala něco jiného, kniha mě nakonec bavila. Ale upřímně, takový ten stav, kdy se od knihy nedokážu odlepit a prostě čtu ve dne v noci až do konce, ten nenastal. Škoda, nechybělo k tomu moc.

Kniha mě mile překvapila. Čekala jsem, že děj bude úplně o něčem jiném a celé to nakonec bylo báječně zamotané.

Tenhle díl mě extra bavil a pohltil. Parádně napsáno i vymyšleno, smekám :)

Tak toto bylo vážně skvělé. Absolutně jsem nečekala, že se příběh vyvine zrovna takhle. I když na jednoho z dopadených jsem měla trošku pifku hned od začátku :D Konec je opravdu překvapující a celé rozuzlení víc než složité, ale vlastně mě to celé bavilo od prvního do posledního písmenka. A už mám zálusk na díl další ;)

Jako jo, dobrý. Bavilo, nadchlo, strhlo. Zajímavá zápletka, dobře napsáno. Není to žádná okopírovaná klasika.

Čtení mě bavilo víc, než jsem čekala. Poutavě napsané, proložené zajímavými fakty a báječná inspirace na vlastní cesty. Stopem to asi nevezmem, ale možná nějakého odvážného dobrodruha někdy svezeme.

Třetí díl triologie s trošku očekávaným koncem, ale bála jsem se, že happy end nakonec nebude. Ty já ráda :)

Stejně jako první díl, mě i druhý bavil a strhl. Je to pro mě taková oddechová nenáročná četba, trochu mimo to, co obvykle čtu. Kniha je ale napsána pěkně, děj se pro mě vyvíjel chvílemi trochu nečekaně a tak mě kniha udržovala v napětí co bude a jak to nakonec dopadne.

Kniha mě bavila, bavila mě zápletka a hádání, kdo to asi udělal a proč. Myšlenkové pochody jednotlivých postav jsou pěkně popsané, postavy dobře vylíčené. Není to tedy úplně to, co nejčastěji čtu, trochu si krimi představuji jinak asi, ale knížka mě rozhodně nezklamala a za přečtení stojí.

Knížka se četla moc dobře. Ve chvíli, kdy mi došlo, že je to předělávka pohádky Kráska a zvíře, trošku mě to zklamalo. Příběhu to ale vlastně vůbec nevadilo, nic mu to neubralo. Za odpoledne a večer jsem měla přečteno, takže doslova jedním dechem. Už se chystám na další knihu autorky :)

Kniha mě bavila, četla se lehce a i hlavní postavy mě zaujaly. Knihy, které mě vtáhnou do děje a nechci se od nich odtrhnout jsou nejlepší a tahle mezi ně rozhodně patří. Pomalu se chystám na celou sérii, tak uvidíme :)

Bavilo, dobře se četlo. Ne že by mě to úplně strhlo a vývoj událostí jsem taky očekávala trochu jiný, ale dejme tomu. Místy je to trochu překombinované, ale to nebrání tomu, aby si člověk knihu užil. V ději se dá dobře orientovat, člověk se neztrácí a celkově je to dobře napsané.

Hlavní vyšetřovatel mi nebyl moc sympatický a ani jsem neměla potřebu se ke čtení vracet. Ale úplný propadák to není...