Smiley96 komentáře u knih
To byla, ale šílená ženská... Velmi zajímavý příběh, pouze mi vadilo příliš postav, často jsem se ztrácela v tom kdo je kdo...
A mě se kniha líbila :) skvělé pokračování originál Drákuly... Konec mě odrovnal nejvíc :)
Dlouho jsem váhala jestli 2 nebo 3 hvězdy. Nakonec 3, možná bych přimhouřila oko na 3,5. Originál kniha Drákula od Stokera je bezkonkurenční, což všichni moc dobře ví. Tato kniha není špatná, líbí se mi nápad jak to mohlo s Mínou být a jiný pohled na charakter Drákuly. Jen mi při četbě vadilo, a to hodně, že se spisovatelka hodně snažila psát mluvou té doby (stejně jako psal Stoker) a bohužel jí to moc nešlo, což bylo až do očí bijící. Strašně moc opakujících se slov. (Možná za to mohl špatný překlad) A dokonce jsem narazila i na historickou hloupost s autobusem. Což mě i tak trochu pobavilo, narazit v knize na takový kiks. Prostě kniha není úplně špatná, ale zázraky nečekejte.
Ani jsem nedočetla, kniha mě nebavila po pár stránkách. :(
Já jsem z toho upřímně řečeno celkem nesvá, přišlo mi to velmi nudné a velmi špatné zpracování myšlenky. Námět opět dobrý, ale (velké ALE)...a ten úplný konec ten si ten tam ani být nemusel, zbytečné stránky navíc,no.
Z druhé strany knihy je psáno, že to vyhrálo cenu za nejlepší dětskou knihu roku 2013...Sama jsem měla s knihou problém se v ní orientovat, natož aby jí četlo dítě, nadchla mě snad pouze obálka ta je pěkná
Skvělá knížka, mám ráda příběhy, které se i v reálném životě bohužel dějí. Eleanor mi bylo hrozně líto. Konec byl tak hezky otevřený, plný naděje.
Nebylo to úplně nejhorší počtení, ale kniha Pýcha a předsudek je pouze "jedna". A jakékoliv jiné zpracování dle mého názoru celkem - (ve velkých uvozovkách) uráží - originální dílo Jane Austenové. Samozřejmě občas bych byla sama velmi ráda na místě Emily (určitě víte ve kterých částech) - nechci spoilerovat ;) Vždyť Pan Darcy se jeví jako dokonalá partie :D
Snad jen dvě slova - SKVĚLÁ KNIHA - úžasné počtení, byla jsem skoro převtělená do Duncana a byla stejně natěšena jako on na další pokračování Timova příběhu. Konec mě úplně odrovnal, Knihu jsem zhltla za jeden den.
Být to v reálném životě, tak Maggs tím jejím deníkem na místě umlátím... Přišlo mi to opravdu MOC přehnaný, zbytečně vulgární, některé části bych úplně vynechala a bylo to pořád stále to samý dokola. Dočetla jsem ji jen proto, že nerada odcházím od nedočtených knih, ale musela jsem se hodně přemlouvat. Měla jsem sto chutí s knihou praštit o zeď, jak mi lezla na nervy :D Jinak dvě hvězdy pouze za myšlenku, ale zpracování velké mínus. Po knize jsem sahla pouze z důvodu že z Beletrie pro ženy s nadhledem mám knihu Smrtí život začíná a ta se mi moc líbila, ale tohle byl tah vedle.
Skvělý námět, četla se sama, moc se mi líbila. Nemám co vytknout.
Správná upírská oddechovka s "nádechem" erotiky (bylo jí tam dost) :D Četla jsem jí už asi 3x a pořád mě baví. Líbí se mi autorčin styl.
Opravdu podivuhodný příběh, líbil se mi. Kniha ve Vás zanechá takový zvláštní dojem o kterém ještě dlouho přemýšlíte.
Námět je velmi dobrý, ale na můj vkus moc postav, sama jsem se v ní ztrácela, kdo je kdo... knihu jsem ani nedočetla.
Vcelku nudné počtení, čekala jsem od tohoto tématu trochu víc
Skvělá oddychovka... až na ty "ÓČKA" ty mi tam dost vadí, ale určitě ji s chutí přečtu znova
Velmi pěkná vtipná erotická oddechová knížka. Můžu doporučit.
Velmi pěkný zpracování, řekla bych že se mi líbí víc než Padesát odstínů.