Smiley96 Smiley96 komentáře u knih

Les rukou a zubů Les rukou a zubů Carrie Ryan

Hrůza a děs, nápad dobrý ale zpracování nemá hlavu ani patu :( Do dalších dílů, nemám sílu se pouštět.

17.01.2017 2 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Velmi krásné, ale smutné počtení... Kniha se mi moc líbila a ilustrace se také povedly. Konec mě úplně odrovnal, velmi k zamyšlení

23.11.2016 5 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Nevšední, zajímavý, poutavý, podivný příběh, který si čtenář buďto zamiluje nebo nenávidí.
Mě osobně se kniha moc líbila a fotografie v knize jsou třešinkou na dortu.

29.10.2016 5 z 5

Já, Monstrum Já, Monstrum Dan Wells

Opět zajímavý Johnovo příběh, bohužel velmi předvídatelný... Vadilo mi, že se v knize opakují záležitosti z knihy první (Nejsem sériový vrah). Úplně špatné to nebylo, hodnocení tak 4,5 * Vadil mi trochu styl jakým byla kniha napsána. (Nemám ráda hodně se opakující JEŽ, JÍMŽ, JENŽ...atd) Když je to potom v skoro každé větě, čtenář by nejradši s knihou praštil o zeď :D Ale určitě se ke knize vrátím.

14.08.2016 4 z 5

Nejsem sériový vrah Nejsem sériový vrah Dan Wells

Předvídatelně zvrácený pohled na sociopata se závažnými psychickými problémy na bázi fantasy. Příběh se mi velmi líbil, byl "něčím zvláštní"... Zajímavý náhled do hlavy sériového vraha...

09.08.2016 5 z 5

Sanctum Sanctum Madeleine Roux

Kniha nebyla špatná, ale první díl byl mnohem, mnohem lepší. U tohoto druhého dílu jsem si myslela, že tam bude více o tom jarmarku (třeba o těch lidech - Vousatá žena, Hadí žena, apod. o jejich osudech - na základě fotek), ale příběh mi nepřišel tak promyšlený jako v první knize. A bohužel na můj vkus příliš postav, čtenář snadno ztrácí přehled, kdo je kdo a to mě osobně na knihách hodně vadí. Jinak až u nás vyjde třetí díl (jestli tady bude v eng je to jako Catacomb), ráda si ho přečtu také.

23.07.2016 4 z 5

Asylum Asylum Madeleine Roux

Zajímavé čtení, zvlášť pro mě, kterou tyto věci zajímají... Skvěle napsaný příběh, zajímavé zápletky a konec.. nečekaný...

17.07.2016 5 z 5

Zabouchnutá do tebe Zabouchnutá do tebe Carole Matthews

*SPOILER* Jambo všem, po přečtení této knihy mám pocit jako bych v té Africe byla malým ptáčkem, který kdesi v afrických vodách sedí hrochovi na zádech a všechno to pozoruje, a všechny strasti i slasti prožívala s Dominicem a Janie s nima. Kniha je skvělá, trochu mi připomínala film Krokodýl Dundee, skvělá zápletka, prostě to nemělo chybu. A pokud po přečtení této knihy jste šťastní Vy, jsem šťastná i já. Asante :)

17.07.2016 5 z 5

Originální upíří deníky Originální upíří deníky Hrabě Dracula

Tak já nevím jestli se mám smát nebo brečet nad touto mini knížkou :/ Ilustrace a zpracování knížky je moc hezké, ale obsah jako takový nestojí za nic... A pomlouvat originál Brama Stokera Drákulu, je podle mě vrchol drzosti. :( Knížku mám spíš jen na okrasu kvůli obálce do svého Upírlendu, tím svůj účel dokonale plní.

09.07.2016 3 z 5

Krvavá Mary Krvavá Mary Alexander Stainforth (p)

No teda jako Wow... Kniha se mi líbila, příjemné počtení, děj plynul velmi plynule, pořád jsem si říkala kdo může být vrah, pak jsem si myslela, kdo by to mohl být a nakonec to byl někdo úplně jiný do koho bych to ani neřekla. (prostě klasika) Pár pasáží mi tam nesedlo, proto nemohu hodnotit více než 4 hvězdičkami. Na 5 to úplně není.

08.07.2016 4 z 5

Broskve pro otce Francise Broskve pro otce Francise Joanne Harris

Opět díl, který nezklamal. Napínavá, překvapivé zápletky i rozuzlení, konec dokonalý. Skvělé počtení :)

04.07.2016 5 z 5

Krysařovy střevíce Krysařovy střevíce Joanne Harris

Zajímavě navázaný příběh s hrdiny z první knihy Čokoláda, byla jsem napnutá po celou dobu čtení jestli je Zozie mrcha nebo ne... moc se mi příběh líbil

20.06.2016 5 z 5

Čokoláda Čokoláda Joanne Harris

Zajímavý příběh, film je také krásný, ale kniha se mi líbila víc :)

31.05.2016 5 z 5

Panny od královny Anny Panny od královny Anny Marika Syrová (p)

Tohle byl můj první dívčí román,který mi jako puberťačce darovala mamka a moc se mi líbil.

25.04.2016 5 z 5

Utrpení za pokladnou Utrpení za pokladnou Anna Sam

Jako vtipná oddechovka to stačio.

25.04.2016 3 z 5

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

A mě se knížka líbila. Faktem je že se člověk musí velmi soustředit aby jí pochopil, ale dala se přečíst. Jinak film také není špatný.

25.04.2016 4 z 5

Twilight: Sága a její postavy v proudu času Twilight: Sága a její postavy v proudu času Nancy Ruth Reagin

Knížka není špatná, ale není ani dobrá. Mám v ní svou nejoblíbenější část a to je o Alice. Toto téma mě zajímá. Jinak jako kniha do své Twilight sbírky je to dobrý kousek.

25.04.2016 4 z 5

Střípky mých lásek Střípky mých lásek Lenka Lanczová

Moje nejoblíbenější knížka od Lanczové :)
Pokaždé když si jí přečtu (a to jí čtu celkem často) vždy si říkám, že pomatenost holek, které propadají kultu štíhlosti kvůli modelingu, nezná mezí. Naštěstí v této knize nakonec dopadlo vše dobře (i když to nebylo a nebude jednoduché se z toho všeho dostat), i když všechny moc dobře víme, že realita je bohužel velmi často jiná. Bohužel anorexie je nemoc. :(

25.04.2016 5 z 5

Drákula Drákula Luis Scafati

Krásné ilustrace, zajímavý pohled na hraběte, kniha se mi velmi líbí.
Jako další kousek do mé upírské sbírky nesmí chybět. :)

22.04.2016

Stephenie Meyerová: autorka ságy Stmívání Stephenie Meyerová: autorka ságy Stmívání Ryan Burton

krásně vytvořený komiks - zajímavosti, o kterých jsem ani nevěděla
Milé počtení pro fanouška Stmívání je to další sběratelský kousek

22.04.2016 5 z 5