smithynka
Knížka byla zajímavá, četla se sama. Určitě si přečtu další knihy této od této autorky.

Úžasná kniha! Posledních cca 150 stran jsem četla jedním dechem. Závěr byl nečekaný.
S. J. Bolton opět nezklamala.

Skvělá kniha, kterou mohu jen doporučit. Čtivá od začátku do konce. Určitě si přečtu další knihy od S. J. Bolton.

Zajímavá kniha, která se velmi dobře četla a naprosto vás pohltí.

Naprosto skvělý díl. Trochu jiný, než předchozí díly, ale to vůbec nevadí. Příběh byl zajímavý od začátku do konce.

Jako vždy to bylo super, čtivé a napínavé. Jane a Maura jsou výborné. Ty dvě si prostě nelze nezamilovat :).

I když známe identitu vraha hned na začátku knihy, tak se při čtení člověk rozhodně nenudí. Kniha je velmi čtivá a má zajímavý příběh. Autorka píše opravdu skvěle a je škoda, že napsala jen čtyři knihy.

Dvě ženy, kdy na jedné straně stojí matka a na druhé straně přítelkyně. Kniha plná lží, nenávisti a intrik.
Kniha byla super, dobře se četla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a přečteno za den. Trochu více bych rozvinula konec, který byl takový "zrychlený" a jenom na pár stran.

Napínavá kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. A ten závěr? Skvělý. Moje první kniha od této autorky a určitě budu ve čtení jejich knih pokračovat.

Krásná kniha, která mě příběhem pohltila. Doporučuji přečíst :)

V knize se Jurek vyskytuje skoro jako nadpřirozená bytost. Dokázal vstát z mrtvých, všechno ví, všude je, prostě trochu Hulk, trochu Superman, až je to dost nereálné. Doufám, že v dalším díle opět nevstane z mrtvých. Těším se na další díl, na nové zápletky, případy, postavy.
Kniha super, ale z celé série zatím nejslabší.

Úžasná kniha. Angela nezklamala a napsala opět skvělou, napínavou knihu, od které jsem se nemohla odtrhnout. Už se těším na další díl s Kim.

Opět skvělá detektivka s Lacey Flintovou. Konec byl napínavý a od poloviny jsem tušila, kdo by mohl být pachatel, jen mi chyběl důvod, proč to dělá. Sharon to prostě umí :). Doporučuji.
Obdivuji Lacey. Já bych na lodi nikdy nebydlela, určitě bych se nechodila koupat do Temže a rozhodně bych se okamžitě přestěhovala, kdybych věděla, že mě někdo sleduje a nechává mi tam nějaké dárky.

Skvěle napsaná kniha, která se četla sama. Příběh byl zajímavý a musím říct, že tolik psychopatů na jednom místě, to se hned tak nenajde.
Od této autorky jsem četla všechny knihy a jsem spokojená. Knihy jsou napínavé, čtivé a určitě doporučuji :)

Ze začátku mi přišla kniha zvláštní a nemohla jsem se úplně začíst, ale když začal rok 1969, kniha mě zaujala a příběh byl napínavý a zajímavý. Konec mě tak trochu napadl, ale i tak byla některá část překvapení. Těším se na další díl, i když se mi série s Lacey Flint líbila o trochu více.

Na knihu jsem narazila v knihovně, zaujala mě obálka a tak jsem si ji půjčila. Když jsem četla komentáře tady, začala jsem litovat, že jsem si nevzala něco jiného. Teď jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Prostě, každý má jiný vkus.
Mě kniha bavila. V půlce jsem si říkala, že mi to trochu připomíná Osvícení od Kinga :D. Zajímalo by mě, jestli spisovatelka netrpí nějakou poruchou, protože kniha je plná vyšinutých postav.
Ale musím uznat, že mě příběh bavil a dobře se četl.

Outsider má zajímavý příběh, napínavý, u kterého přemýšlíte, jak je to všechno možné, jak může být člověk na více místech najednou.
A i když byla kniha zajímavá, řadím ji mezi průměrnější Kingovky.

Kniha byla zajímavá, příběh mě upoutal a bavil. Konec byl trochu rychlý, ale to mi přijde skoro u všech knih.
Máte např. cca 400 stran příběhu o detektivech, jejich osobním a pracovním životě. Ano, hledají stopy, snaží se dopadnout vraha, ale na něj přijdou většinou v posledních 23 - 30 stránkách a pak je všechno rychlé.
To nemění nic na tom, že tahle kniha mě bavila. Zajímavý osudový příběh Jude.

Další skvělý díl s Jane a Maurou.
Příběh, kde se prolíná několik linek byl čtivý, poutavý a vy přemýšlíte, jakou mají linky mezi sebou souvislost. Konec byl zajímavý a opravdu jsem ho nečekala. Celou dobu jsem podezřívala někoho jiného :).
Určitě doporučuji, Jane i Mauru si zamilujete,