speciale88 komentáře u knih
Film super, kniha ještě lepší. Prostě pecka, přečteno jedním dechem. Doporučuji
Jediné slovo jak pro knihu tak pro film BOŽÍÍÍÍ..... Moooc doporučuji.
Krásný příběh plný romantiky. Začala jsem a nemohla skončit musela sem vedet jak to dopadne jestli Abeho najdou a co bude dal.Oddechovka od Jo. Úplně úžasná.
Druhy díl super. Jsem rada ze Asha nezůstala nepovsimnuta a vím jak to s její romantickou duši dopadlo. Doporucuji
Super. Čekala sem větší romantarnu ale místo toho vtipná nálož. Za mě kniha úplně super. Vřele doporučuji.
Padesát odstínů se muže jít zahrabat tomuhle říkám bez obalu.
Vtipná, čtivá kniha. Co se týkalo filmu super a kniha taktéž nezklamala. Prostě nesmrtelný Forrest plný zážitků ze života.
Krásný příběh, velice ctiva kniha. Dej mě vtáhl a nechtěl pustit musela jsem vedet jak to dopadne. Mě se líbila moc za mě doporučuji přečíst.
Čekala jsem co se z knihy vyklube. Super bylo ze dej byl vyobrazen z pohledu dvou hlavních postav. Mě se kniha líbila čekám na pokračování.
Kniha se četla jedním dechem. Krásný příběh. Koho baví Dracula doporucuji.
Super film, kniha ještě lepší. Já chci už pokračování. Fakt pecka doporucuju
Film jsem ještě pořádně nezkoukla, ale na základě knihy se do něj pustím. Kniha byla totiž super. Závěr se mi moc líbil. Doporučuji
Kniha mě uchvátila. Filmové zpracování super a řekla bych že se od knihy neliší. Za mě doporučuji.
Za mě nejlepší díl série. Plná zvratů, ale s velice zajímavým koncem. Knihu jsem zakoupila ještě před uvedením 4 filmového dílu kvůli tomu, že jsem chtěla vědět jak to dopadne. Kniha nezklamala a s prvním dílem mě baví nejvíce.
Pro čtenáře co mají rádi to fantasmagoria (napřirozeno). Bez problémů jsem se ponořila do děje knihy. Kniha mě bavila jen škoda, že nejsou a zřejmě nebudou další díly ráda bych si přečetla jak to celé dopadne.