Ssojka42 komentáře u knih
Opět smutný příběh silné ženy. Neobyčejný osud, pro mně zážitek!
Moc krásná kniha, která mě zcela zasáhla. Temná Anglie, Tudorovci, Anna, velmi statečná a nepochopená žena. Chjo!
Kniha mě nenadchla. Nemohla jsem se začíst. Některé pasáže se mi zdály zmatené. Anebo to není můj šálek kávy...Ale za zamilovaný příběh a že nikdy není pozdě, dávám 2*.
Jsem milovnice doby Tudorovců. Intriky, napětí, dynamika vztahů, trocha nadpřirozena, zkrátka emoce se střídaly. Alžbětu jsem si zamilovala už proto, že byla velmi sečtělá)) Za mě skvělé!!
Poučné, ale četla jsem lepší..
Krásné, nechala jsem se poklidně nést příběhem o lásce. Takový med pro duši. Knihu jsme neodložila, dokud jsem nedočetla. Doporučuji)))
Už jen fotky vypovídají o neskutečném a nepředstavitelném strádání statečných Velkých a Malých hrdinů. Ani kouskem si nedokážeme představit, jakou hrůzu museli podstoupit. Fotografie jsou tak deroucí duši, že se mi zastavoval dech. Emotivní, smutné. Přesto doporučuji povinně přečíst.
Kniha, která má spád. Krásný příběh!
Velmi dobré. Psychologie, emoce..., četla se mi těžce, hodně jsem přemýšlela, knihu odkládala. Musím vstřebat úvahy, myšlenky.
Krásná kniha, smutný příběh. Zůstane ve mě dlouho...Obdiv Janě. Statečná to dívka do samého konce. Těžko se mi kniha odkládala.
Překvapivý, působivý, strhující thriller! Napětí, překvapení, nemohla jsem se odtrhnout. Doporučuji )))))
Naprosto úžasná kniha o Novém Zélandu. Jsem spokojená a těším se na další díl,,,,
Čtivý příběh. Vcucnul mě a nepustil. Napínavé. Pro mě psycho. Šokující. Doporučuji.
Odpočinková četba, pro mě trochu nuda. Nenáročné. Nemusela jsem přemýšlet.
Líbilo se mi. I když deprese, beznaděj, dlouhé přemýšlení bylo na místě. Zkrátka temné dílo...
Na mě příliš sadistické. Brrr!! Jinak se mi líbil rozbor psychologie postav.
Romantická oddechovka se sympatickou dvojicí. Ale příliš mě nenadchlo. Romantickou linku bych vypustila. Na mě příliš. Jinak pěkná sonda do duše ženy. A body za velmi pěkný obal knihy)))
Velmi doporučuji!! Kniha je decentní, každý si u ni odpočine. Příběh obyčejné dívky, ze které se stává krásná žena, která si věří. Tony byl můj favourite )))) man. Určitě nejlepší postava.
Moc pěkné, pro ....náctileté dívky. Ale ráda jsem se vrátila na chvíli zpět )))))))