Ssojka42 komentáře u knih
Margaret mi byla nesmírně protivná svým náboženským přesvědčením a vizemi a přehnanou ctižádostí. Kniha už je více o válčení než o vztazích a to už mně tak nepoutalo.
Nenáročné čtení, nic mě nenadchlo, neohromilo, vztah hrdinky Emy k dospělým synům mi přišel jak k pětiletým dětem. Vzorná žena, vzorné chování. Stránky jsem přeskakovala. Myslím, že zítra nebudu vědět, o čem jsem četla.
Erotický román pro ženy, kde se častými scénami erotický náboj vytrácel. Na mě příliš roztahané, bez spádu a nereálné, naivní,,,
Kombinace odvahy, statečnosti, galantnosti, diplomacie, obdiv a úcta k ženě, to vše mě pohltilo. William Marshal je další, kdo mně z historie Anglie prostě uchvátil! Stojí za přečtení!
Opět krásné. ....Královna Kateřina je moje oblíbenkyně. Přála jsem jí lásku s Arturem. Ale tušila jsem, že to v životě bývá jinak.,, A další rány v podobě potratů... Byla to velmi statečná, silná, milující žena!! A Jindřich opět sobec, egoista, poživačný marnotratník. Paní Philippa Gregory píše krásně, poutavě. Za mě 5* nestačí!!
Poutavý román, dobře se čte,rod Tudorovců mě prostě přitahuje..
Líbilo se mi. Věřím, že to funguje)). Přečtěte si, je to pozitivní....
Tvrdá královna a její zatvrzelé srdce. Věrnost, oddanost, intriky, pomluvy, láska, moc versus sex, sympatická Kate, Mary, Edward, John,,,, Jinak dost nasekaných překlepů. Knize snižuje úroveň. Kvalita českého jazyka mě vyhazovala z konceptu.
Nějak jsem se ztrácela, nemohla se začíst a také přemýšlela, jak tohle někdo vymyslí. Pana J. Irvinga mám ráda, ale tato knížka mi nesedla. Na mě příliš mnoho žen a jeden muž)).
Výborné, výborné!! Přečetla jsem na jeden zátah. Román nešlo odložit. Těším se na další díl a pana Hynka Tase...Šedá mě dostala s králíkem a do Hynka jsem se právě zamilovala))
Láska, tvrdá práce, bída, nefunkční vztahy, zničené životy v rozpadajících se rodinách. Silný příběh. A už se těším, až si přečtu něco veselejšího.
Ne, ne a ne! Knihu jsem zaklapla a nedočetla. Tento žánr stylu Padesát odstínů šedi,,,,mi nesedí.
Dojímavý příběh. Neumím popsat, ani zapomenout. Něžný ale silný román, citlivý. Moc se mi líbilo.
Úvahy o životě. Některé myšlenky jsem si zapisovala. Náročná kniha. Četla jsem ji dlouho. Odkládala ji. A zase se k ní vracela. A dlouho jsem ji vstřebávala.
Depresivní, dobře čtivá, kombinace chtíče, něhy, cynismu, naivity, bizarnosti, melancholie.
Působivé hned ze začátku,,,, hořké,,,, není můj šálek kávy