starenapanena

Mám ráda knížky paní spisovatelky. Moc dobře se čtou a jsou príma společnicí. Člověk se odreaguje a zapomene na útrapy světa.

Ano,obal a obsah knihy (kromě vlčích máků),k sobě nejdou....Ale kniha mile pohladila. Vždyť lásku nemusí prožít jen mladí .Ale i stáří může být krásné.

Knížku četla moje dcera a pořád říkala,mami to si musíš přečíst. Přečetla jsem si jí a líbila se mi. Zaujalo mě,že se kniha líbila i mé dceři a její reakce mě překvapila. Chtěla o knížce diskutivat. Řekla bych,že knížka je až překvapivě pravdivá.

Taky jsem tuto knížku kdysi četla a po letech si jí znovu přečetla.Je to pěkná knížka.Myslím,že by se mohla líbit i po letech.Já vím ...ale tenkrát byla taková doba .Každá doba má svoje klady a zápory...

Knížka končí jinak a film taky. Nemá chybu jak knížka-tak film.

Ze začátku jsem knážku neměla ráda ale pak jsem si jí zamilovala. Já mám doma tuto knížku rok vydání1973. :-).Dostala jsem jí k vánocům.

Ano tato knížka byla povinnou četbou ve 3 třídě.Ta tenkrát způsobila,že jsem chtěla vědět víc dopředu než co jsme právě četli. A tak jsem se díky Bobšovi začala zajímat i o jiné knížky.Do té doby mě knížky nebavily.Každá doba nese svoje. A dnešní povinná četba? Taky nic moc :-)

Knížka mého mládí.Pan Rudolf dokázal už tenkrát napsat román pro dívky. Napsal o obyčejné holce a jejich problémech nejen s postavou... Takový příběh ze života :-D

Milá knížka,oddechovka. Těším se na další knížku od této spisovatelky.

,,To jen my ženy máme ve zvyku oprašovat dávné vzpomínky a trápit se nad jejich bolestí či jejich ztrátou..." Jak pravdivé. Jako vždy. Knížky od Táni K-V se krásně četly.Rozesmutní ale i pohladí, potěší.

Jak seriál tak i knížka -geniální. Krásné vtipné oddechové -nádhera.

Román mi připomněl spisovatelku D.Steelovou,kterou mám ráda.(Asi to bude tím umrtím dítětem.)
Kniha je velmi čtivá, hezky napsaná.

Knížka se mi líbila.Je to opravdu životní příběh obyčejné ženy na vesnici a její rodiny.

Knížka mého dětství.Myslím si,že by neměla chybět v žádné dětské knihovničce.

Knížka se mi moc líbila.Doporučuji ji všem,co mají rádi romány pro ženy .Sympatické je,že i české spisovatelky umí napsat něco tak hezkého a čtivého.

Souhlasím s Pajdulkou.Možná by některým neuškodilo Robinsonku si přečíst....Kniha na tu dobu dobrá.Líbila se mi.Proč ,ne?Sic smutná ale pravdivá.

Anorexie, bulimie -to vše je boj na celý život. Je to zkouška jak pro pacienty ale i pro jejich blízké. A i tom ta knížka je...

Sic je to knížka pro náctileté ale i mě,coby starší,se mi líbila.Prímové odpočinkové čtení,které má dobrý konec.

Souhlasím s čohynkou ale v metru se to dalo číst :-D.