strippedd komentáře u knih
Docela příjemný thriller, který se někdy trochu vleče, ale rozuzlení je super. Nejsem zklamaná, ale na zadek jsem si z toho taky nesedla. Povedený standard.
Musím říct, že zatím nej kniha s Harym. Napínavé od začátku do konce a když uz jsem si myslela, že jsem na vše kapla zase mě převezl. Úžasné.
Zase jsem se vrátila v čase, kdy jsem si vzpomněla, jak se ke mně Mo dostala poprvé. Tehdy jsem s otevřenou pusou četla jeji knihy, kde si libovala v morbidnostech a mě to kupodivu bavilo. Jeji knihy jsou neobyčejné, absurdní a pro mě čtivé. Tokio mě pohltilo a dlouho si ponesu příběh o události, o které jsem neměla ani tušení.
Nooo nějak nevím. Nečetlo se to špatně, ale musím říct, že jsem přečetla už lepší knihy už kvůli zapletce, ktera byla dost předvídatelná tak i celkové napětí atd...nevím jestli sáhnu po další knize od autora.
Jsem opět spokojená. Po Haně jsem hned věděla, že sáhnu po další knize. Mám pocit jako bych ani nečetla, ale jako by mi příběh někdo vyprávěl.
Jsem trochu v rozpacích. Už si matně pamatuji o čem byl Hadrový panák, ale určitě mě zaujal proto jsem sáhla po pokračování. Postava Roucheho bylo milé překvapení, ale celkově se mi střídaly emoce. V jednu chvíli jsem se ztratila v druhé zase našla, že mě to začalo bavit,ale jak už se tady několikrát někdo zmínil bylo to prekombinovane. Kdyby se mě někdo zeptal o čem byla kniha nedokážu říct. Konec velké zklamání asi tah na koupi pokračování,aby se člověk něco dozvěděl, ale to si dle mě můžou dovolit lepší spisovatelé.
Opravdu milé překvapení. Kniha měla hrozně zajímavý námět a zase ve mně vzbudila podobné pocity jako když jsem četla Než jsem tě poznala. Hrozně příjemné čtení a k zamyšlení...
Opět to byl velkolepý knižní zážitek. Strike s Robin mi moc chyběli. Trošku mi vadila připomínka Charlotte, ale to i v životě tak bývá, že se naše největší bolesti objeví, kdy to nejméně očekáváme. Jen mám jedno přání, prosím nenechte nás čekat tak dlouho na pokračování.
Jodi nezklamala. Opět zabrousila do tématu, o kterém jsem věděla tolik málo. Chvílemi to bylo možná zdlouhavé, ale i tak jsem Jakobovi hrozně fandila. Naprosto souhlasím s myšlenkou, že něco s Asperga máme všichni v sobě.
Se začátkem jsem trochu bojovala ale příběh Sofie i Liv mě zasáhl. Když chci sáhnout po láskyplném čtení je to vždy JoJo. Těším se, až se k tobě zase vrátím.
Nooo, ale jo příběh zajímavý. Nemůžu říct, že bych knihu hltala, ale bylo to příjemné. Zápletka zajímavá , i když pár věcí mi tam nesedělo, trochu mi to připomnělo serialy, kdy prostě nechápu proč ty lidi neříkají věci narovinu :D. Konec překvapivý, ale pocity jsou trochu smíšené.
Za mě opravdu kvalitní detektivka. Do posledního momentu jsem neměla tušení kdo za vším stojí a vlastně se mi i líbí, že každá postava měla své tajemství a tak to funguje i v životě. Doufám, že autorka bude v psaní pokračovat :).
Zajímavá kniha. Hrozne zajímavý psycho námět který mě moc bavil. Škoda konce, který byl zbytečně překombinovaný. Určitě to ale nebyl ztracený čas :).
Tolik jsem o ní slyšela až jsem nevěřila, že to může být pravda. Byl to skvělý čtenářský zážitek.
Obsahuje spoiler.
Začátek byl super. Spoustu tajemství, ale postupně to bylo pro mě zdlouhavé. Chyběli mi náznaky, které by mi na konci řekli aha tady mi to mělo dojít. Vůbec nebyl vykreslen pohled manžela a jeho názory, když pak tam jen na konci seděl a najednou byl taky ten co má pro Tilde pochopení. No četla jsem to s velkými rozestupy, závěr dobrý ale za mě nic moc. Škoda měla jsem velké očekávání.
Skvělý. Líbilo se mi, jak autor zmini a Prahu a Brno to má člověk hned lepší pocit že je součástí příběhu. Skvěle to gradovalo a rozhodně nelituji že jsem se pustila do série s Harrym.
Harry ty mi dáváš :D. Nicméně jsem fakt ráda, že jsem se k tobě vrátila. Moc mě baví příběh na pozadí s Rachel. Moc se těším až se vše rozuzli ohledně Toma. Jsem zvědavá na další díly, kdy jen doufám, že to bude krásně plynout a zbytečně se to neprekombinuje.
Harry Hole další z oblíbených hrdinů. Červenka se mi moc líbila. Propletenec minulosti a současnosti byl skvělým zážitkem,příběh lásky bonus.
Ufff dala si mi docela zabrat. S touhle knihou jsem si prošla několika fazemi. Nadšení, chuť odložit, dlouhá pauza , comeback a dojetí. Není to snadná četba, ale pro mě určitě přínos . Líbí se mi styl psaní, pohled na sněhové vločky se navždy změnil a příběh Davida a Grace, kterou jsem s velkým nadšením taky hledala. Kéž by se lidé nevzdávali jako David.
Manželé odvedle velkej boom, který na mě křičel v nákupních centrech . Ale jako musím říct že dobrý. Rychlí spád, zbytečně to nebylo překombinované a dokonce závěr překvapivý a smysluplný. Úplně to nemůžu srovnat se Zmizelou jak spousta jiných čtenářů, ale za mě příjemné čtení :).