studienka komentáře u knih
Nadherny pribeh ma vtiahol do deja ako uz davno ziadna kniha. Urcite odporucam precitat
Trosku sladke na mna, ale v tejto uprsanej dobe pod dekou a dobrym cajikom celkom pohodove citanie
Zaujimavo napísane, človek je naozaj tvorcom svojho štastia, tak popracovať na sebe treba priatelia
To bol krasny krehky pribeh velmi mudrej zeny, dobre je si to precitat v tejto uponahlanej dobe a zastavit sa chvilku. 79 percent uspesnosti sa mi zda malo. Davam plny pocet hviezdiciek a prosim aby sme to posunuli z modrej do cervenej zony.
Tak ako viaceri pisete aj mne sa ovela viac pacila druha cast tejto serie. Bola pisana s ovela vacsou lahkostou. Prijemne citanie na tieto zimne vecery. Uz len dobry cajik ci kavu k tomu uvarit
Cestopis to nie je, take lahke citanicko. Neurazilo a celkom som si aj zemepis oprasila.
Nazov knihy je velmi zaujimavy ale bolo vsetko co ma tej knihe zaujalo. Sklamal ma aj preklad.
Zaujimave citanie, stale na mojom nocnom stoliku a vyhodou je, ze si knihu otvorim kedykolvek a kdekolvek . Casto sa k nej vraciam
Cosi prekrasne, pretkane velkou bolestou. Zasluzi si nominaciu za najlepsiu knihu roka. Este mi stale zviera hrdlo
Podla recenzii som ocakavala trochu viacej. Aj napriek tomu som si z toho vzala, to ci som potrebovala
Je to moje druhe citanie, po prvy krat som to vnimala uplne inak. Nezaujala natolko.
Krasne pocitanicko, rada sa vraciam ku kniham klasikov. Za mna 5 hviezdiciek
Splnila ocakavanie ako kazda kniha od Sparksa. Krasny pribeh , preciteny, plny nehy a lasky.
Nezalezi na ktorej strane sa tato kniha otvori, stale prinesie neskutocny pozitok. Citam po niekolky krat a stale sa k nej vraciam
Nadherny roman, oslava zivota, lasky aj bolesti. Len v niektorych momentoch som mala pocit, ze dva paralelne pribehy prelinajuce sa v romane pislali dve osoby. Pribeh Ira a Ruth sa mi velmi pacil ale Luka a Sophie uz menej. Mozno to bolo prekladom, neviem. V kazdom pripade vrele odporucam v tejto uponahlanej dobe sa zastavit a precitit zivoty postav.
Mam rada knihy tohto typu. Dobra oddychovka vtiahne vas do sveta mody, vdychne francuzsku vonu a zanecha prijemny zazitok. Odporucam
Noah Gordon nesklamal, uzasne napisany pribeh, velke rozpravacske umenie, do detailov prepracovany pribeh, miestami cestopis, neda mi nedat plnych pat hviezdiciek.
Tak toto bolo poctenicko, to bola radost citat, tak krasne rozvinute vety, malobnost jazyka, to p. Karel Capek je majster slova. Skoda, ze som k jeho kniham nenadobudla vztah ked som k nim mala pristup ako -nast rocna, ale nevadi. Nikdy nie je pozde. Zijem v Anglii uz 10 rokov a na mnohych miestach, ktore opisuje som bola, nic ine neviem povedat len ze je to uzasne a vtipne napisana kniha. Vrelo odporucam.