surikata246 komentáře u knih
Napínavá a trochu zvláštní zápletka se záhadným koncem. Proto nedávám plný počet.
Zatím méně záživná kniha, trvalo mi se tím vším prokousat. Ale téma také nebylo zrovna jednoduché srozumitelné zpracovat. Přesto hodnotím kladně.
Opět jsem se těšila na další setkání,ale byla jsem trochu zklamaná. Velmi dobře se četla,ale neuchvátila jako předchozí knihy. I tak autora obdivuji a určitě přečtu další.
Tuto sérii jsem četla již před delší dobou a vždy to bylo milé setkání se sympatickými postavami a psáno laskavým jazykem. Moje sestra ho objevila v knihovně při výběru knih a myslela,že mě potěší a vyšlo to.
Po dosti vážné operaci velmi dlouho trvalo než se zdravotní stav zlepšil abych mohla číst. Jsem velmi ráda ,že konečně držím knihu v ruce a tato detektivka byla komplikovaná a strhující i když začátek trochu těžkopádnější.
Máme ji v knihovně dlouho a hodně ji používala starší sestra při svých začátcích výuky angličtiny. Později jsem se z ní také učila.
Dočteno dnes v noci v nemocnici při čekání až dokapou infúze s léky. Taková pěkná oddechovka četla se pěkně. Donesla ji má sestra abych se zabavila a nemyslela při náročném léčení co mne ještě nepříjemného čeká. Jsem vděčná, pobavila.
Přečteno podruhé a musím říct, že se mě to líbilo mnohem víc než poprvé. Je to smutný příběh ztracené lásky, bolesti, smrti. Také nalezení lásky,přátelství,pomoci druhým i vyrovnání se s bolestnou minulostí.
Krásná knížka z dětství na, kterou s úsměvem vzpomínám byl dárek od rodičů.
Nádherné pohlazení po duši. Strávila jsem poetický večer a pila čaj.
Moc krásné vyprávění o doktorovi a podivných pacientech,moc jsem se bavila. Přečetla jsem další a ne zdaleka všechny. Žila jsem s postavami, přemýšlela o nich. Uvažuji, že si je pro zábavu přečtu znovu jako útěchu při náročné léčbě. Už se těším.
Souhlasím s komentáři svých kolegů s databáze,je to nádherní k knížečka velmi dobře vymyšleno.
Vzpomínám,že toto číslo dostala moje sestra od babičky k svátku když jela dávat krev a náhodou ho sehnala.To bylo prý tenkrát radosti a později jsem ho četla taky. Moc se mě to líbilo.
Kdysi jsme tuto knížku objevili pod stromečkem a vedle byla zakrytá šátkem klec s korelou bílou. Byl to sameček a pojmenovali jsme ho Ríša a u měl i mluvit.
Překrásná knížka s krásnými obrázky. Velmi oblíbená a vždy potěšila.
Často jsem se z ní učila na zdravotní škole a pak jsem ji věnovala sestřenici, která nastoupila ke studiu později. Velmi dobrá učebnice.
Z této velké knihy jsem se učila k náročné zkoušce, kterou jsem naštěstí zvládla. Později jsem ji prodala mladším kolegům.
Obdivuhodný příběh statečnosti a nezdolné vůle hlavního hrdiny, který vyvinul na základě pozorování zvířat metodu léčby vodou.Pomohla nejen jemu, ale pomohla mnoha lidem.Nádherná knížka.
Výborná knížka, která poskytne kompletní soubor znalostí potřebných k přijímacím zkouškám na Vysokou školu. Měla jsem půjčeno od starší známé k doplnění učiva,
Další knížka nedávno objeveného autora díky databázi knih.Skvěle napsáno. A je vidět,že zdání na první pohled klame a moc je nad zákon.Stojí určitě za pět hvězd.