surikata246 komentáře u knih
Vzpomínám na dětství na příběhy, které jsem měla moc ráda a bavila se u nich. Tuto konkrétní knížku dostal můj bratr k narozeninám a skákal skoro až do stropu jakou měl radost.
Překrásná knížka z mého dětství i mých sourozenců, která patřila ke stále čteným. A dnes ji čteme z úspěchem dalším dětem.
Nádherné rozhovory s velmi inteligentní a talentovanou dámou,kterou velmi obdivuji. Rozhodně doporučuji.
Tyto příběhy o kočce a vyšetřování zločinů jsem velmi ráda četla a dobře se bavila. Doporučuji.
Kniha mne zaujala už při výběru v knihovně obálkou. Výborně napsáno až mě naskakovala husí kůže a byla jsem ráda,že všechny děti v rodině jsou doma a v pořádku.
Nádherná knížka,kterou jsem měla velice oblíbenou v dětství.Ráda jsem si v ní listovala a užívala si krásné obrázky.
Napínavý a smutný příběh,který poznamenal život mnoha lidí.Četlo se to pěkně.
Zajímavá zápletka, zvláštní okolnosti a výrazy,ale celkem se to dobře četlo.
Pro mne milé setkání a pohlazení v pravou chvíli v boji s těžkou nemocí.Děkuji.
Pěkné vyprávění milovníka zvířat s jeho zážitky z profese.Pohladila po duši.
Zajímavá kniha o poměrech,neobvyklých tradicích a zvláštních pravidlech života ve Švédsku.Trochu obtížné se tím prokousat.Nebýt nemocná asi bych to dřív odložila.
Do knížky jsem se nejprve nemohla začíst,ale později jsem se bavila a těšila se až ji po práci zase vezmu do ruky.A každou další stránkou mě začínalo být líto,že už to bude končit.
Nádherná kniha a spousta informací pro mne neznámých. Čtení jsem si vychutnávala. Doporučuji rozhodně stojí za přečtení.
Knížka byla přímo nabita mnoha informacemi o významných osobnostech veřejného života tehdejšího Rakouska-Uherska a Vídně.Jen jsem očekávala trochu víc ze života Sacherových a nedalo se to číst jedním dechem.Ale celkově jsem byla spokojena a dozvěděla jsem se spoustu nového.
Nádherná knížka,která pohladila na duši Elegantně napsáno,
Nádherná kniha,četla se se jedním dechem a jsem ráda,že jsem s ní strávila nějaký čas.Doporučuji.