Svica komentáře u knih
Přečteno jedním dechem, tak jako i ostatní knihy od autorky. Doporučuji jako oddychové počteníčko.
I přes to že je kniha strašně dlouhá, tak je dobrá. Skvěle promyšlený detektivní příběh zasazený do výborné doby, kdy bylo opravdu těžké vypátrat cokoliv, natož vraha.
Výborná dobrodružná kniha pro malé čtenáře. Ideální na dovolenou k moři. Děti mají šanci si začít představovat vlastní dobrodružství, které mohou zažít.
Má první kniha od Kinga. Možná i proto se k ní stále vracím. Za mně je to velice dobrý příběh s prvky hororu.
V tomto díle se malinko odvracíme od Jacoba jako hlavního hrdiny, ale dozvídáme se spoustu věcí o světě podivných. Krásné pokračování.
Ne každému může sednout autorův styl psaní a zdlouhavé kapitoly jakoby o ničem, ale to je právě to, co podtrhuje celkový příběh. Aby se to celé pochopilo je postě potřeba si přečíst i doplnění. Výborný příběh, který se s filmem nedá srovnat.
Jedna z nejlepších knih k maturitě. Krátká a s úžasným příběhem.
Dva pohledy na jednu věc. Prostředí současnosti a 2. světové. Co víc dodat - víc takových příběhů, které připomínají tyto události.
Výborný počin. Obrázky i samotný text mně okamžitě vtáhly do děje. Cítila jsem všechny emoce které z toho dýchají od začátku do konce . Autor krásně popsal své dospívání, které není lehké pro nikoho. Úžasná kniha.
Pokračování Gregorova dobrodružství je stejně dobré jako první.
Jednoduchý a svižný příběh o světě v podzemí. Pro mladší čtenáře naprosto ideální. Je tam akce, napětí i překvapení a zajímavá zápletka. Mně se to moc líbilo a Gregorovi i jeho malé sestře hrozně fandím.
Jen co jsem knihu zavřela, tak už jsem téměř nevěděla o čem byla. Velké zklamání. Taková slátanina všeho možného s ne moc povedeným koncem.
Ze začátku je to strašně zdlouhavé čtení a člověk neví zda to dál číst nebo ne. Ztrácí se v souvislostech, v místech i v postavách (pravděpodobně absence u nás nevydaných předchozích knih). Přibližně od třetiny to začíná dávat smysl, spoustu věcí si i domyslíte a díky tomu vás příběh naprosto vtáhne do děje. Je velká škoda že další knihy u nás nevyšly.
Lehké čtení pro náctileté čtenářky. Závěr knihy mohl být malinko více propracovanější, ale to nemění nic na tom, že se to četlo samo.
Wau! Jedním slovem wau! Příběh se dostal do naprosto nečekaného závěru a musím říci, že po dlouhé době jsem se velice špatně loučila s celým prostředím a postavami, které v knize vystupují. Rozhodně se k celé sérii ještě vrátím.
Stejně jako u prvního dílu. Kniha se četla dobře a rychle a až na nějaké zdlouhavější pasáže byla opět výborná. Konec je strašně nečekaný takže si hned vemte k ruce třetí díl.
Výborná kniha. Od samého začátku se rozhodujete komu fandíte a ve finále vás to hodně překvapí a začínáte měnit názor. Příběh se četl rychle a snadno.