Svica komentáře u knih
Výborná kniha, stejně jako ostatní knihy autorky. Propracovaný příběh, sympatické postavy a rychlý spád, žádné dlouhé nepodstatné pasáže - to vše zaručuje, že u čtení se nenudíte, usmíváte se a prožíváte všechny emoce, které prožívají hlavní postavy. Určitě se ke knize vrátím a nemůžu se dočkat dalšího pokračování.
Krásná a vtipná kniha. Příběh rychle ubíhá, není v něm nic složitého a není ani plný kdejakých klišé. Člověk se pobaví.
Trochu mi zde chyběl hlavní hrdina z prvního dílu. Bylo to trochu zdlouhavější, ale byla to zajímavá sonda do života pod zemí. Do myšlenek lidí, kteří přežili a kteří bojují o přežití s jinými lidmi, sami se sebou a dokonce i s něčím co neznají.
Líbilo se mi že se konečně do příběhu vrátil Arťom, který v druhém dílu prostě chyběl. Celá série neměla chybu. Je to trochu složitější čtení a zabere více času, ale nemá to chybu. Ať už to vezmete jako sondu do života po šílené katastrofě nebo do života samotného člověka, který je úplně sám.
Nemá smysl to nějak komentovat. Pravdivý deník, který by si měl každý přečíst ne jen na základě povinné četby.
Příběh má skvělý a kouzelný nápad, který se krásně rozvíjí a nenechá vás v klidu. Výběr možností kam se vydáte a hádanky a celkově aktivita dodává knize ten správný spád. Když se dostanete nakonec, nutí vás to číst ještě jednou a změnit některá rozhodnutí. Výborná kniha pro děti.
Stejně jako jiné díly série je i toto dost dobré. Jako doplnění k filmovým příběhům i představě o budoucnosti tohoto knižního a filmového světa, to slouží dobře. Kniha se čte dobře, děj pěkně odsejpá a nemáte čas se nudit.
Krásná kniha o tajemném domě s ještě tajemnějším obyvatelem. Výborná dětská záležitost.
Velké zklamání. Příběh tak nějak o ničem, dost nereálný a to knize strašně ubíralo.
Nezklamalo. Čtivý román pro ženy, ve kterém se v mnoha ohledech ztotožňujete s hlavní postavou. Oddechové čtení.
Výborná kniha pro děti, která velmi čtivou a atraktivní formou zpracovává téma 2.sv. války pro mládež. Příběh byl hezký, snadno uvěřitelný a nekomplikovaný. Přitom z něj čišela děsivá atmosféra. Doporučuji.
Velice zajímavý a čtivý příběh. Autorka přesně vystihla oba pohledy hlavních hrdinů a jejich životní příběh mně totálně vtáhl do děje. Doporučuji.
Strašně jsme se na knihu těšila a nakonec mne zklamala. Příběh nic moc a ještě s otevřeným koncem. Děti to asi bude bavit.
Výborný, výborný, výborný! Pro fandy Vetřelce úplně ideální a na malé detaily se nekouká.
Napínavé, čtivé, dobrodružné. Pro menší děti i dospělé. Jednoduché čtení.
Napínavé, čtivé, dobrodružné. Pro menší děti i dospělé. Jednoduché čtení.