tanjaj tanjaj komentáře u knih

Pod sněhem Pod sněhem Petra Soukupová

Knížku jsem přečetla i když mě příliš nebavila. Není špatně napsaná, ale chybně jsem zvolila žánr.

11.01.2021 1 z 5

Pán ohně Pán ohně Peter May

Kniha mě trochu zklamala, čekala jsem trochu víc od svého oblíbeného autora. Hvězdičku navíc přidávám za zajímavý výlet do Číny.

15.11.2020 3 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

První moje kniha od téhle autorky. Navzdory specifickému nářečí se mi celkem dobře četla. Taková oddechovka ze života. Právě se vrhám na Chirurga.

29.05.2020 3 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kniha se díky neotřelému námětu velmi dobře četla. Zápletka i rozuzlení celého případu byla dobře promyšlená. Jen závěr mě překvapil - trestem pro Caroline bude JEN špatné svědomí z toho, že zabila nevinného člověka.

13.04.2019 3 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Až na pár nedostatků, které byly už v komentářích zmíněny, celkem čtivá krimi. Zkusím se začíst do dalšího autorova díla. ...a uvidíme ; )

12.09.2018 3 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

V pořadí už druhá kniha od Petry Dvořákové, kterou jsem právě dočetla. Líbil se mi námět a prostředí který autorka zvolila. Také je mi blízký styl jakým je kniha napsána.

13.06.2020 3 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Četla jsem všechny knihy pana Hartla a na tuhle jsem se moc těšila, bohužel jsem byla dost zklamaná......

05.12.2018 1 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

První přečtená kniha od této autorky. Celkem se dobře četla. Nechybělo napětí a spád. Stojí za přečtení.

26.10.2018 3 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

V celku čtivá kniha. Možná se opět k autorce vrátím.

07.02.2017 3 z 5