technik1965 komentáře u knih
Trochu veľmi rýchle rozuzlenie a stratila sa mi žena v šiltovke!!!
Super, zasa si autor ponechal pootvorenú bránu k pokračovaniu, už sa teším.
Trochu rýchle rozuzlenie, ale zároveň aj otvorenie dverí pre novú knihu Silvu.
Cook si vybral super aktuálnu tému pre túto knihu. Aj u nás platí, že zdravotné poisťovne chcú len peniaze ale keď majú platiť ak sme chorí tak by nás najradšej odstránili aby sa im nestenšovali zisky. Na celom svete platí čím viac máš tým viac chceš. Preto je potrebná dôsledná kontrola Zdravotných poisťovní, veď podnikajú za naše peniaze.
Inak kniha sa mi veľmi páčila.
Dobré scifi. Ale od týchto spisovateľov som čítal aj lepšie knihy.
Suprové poviedky, prirovnával som si to k seriálu s J.Marvanom, keď som čítal jeho pasáže ako keby som ho počul z tohto seriálu.
Super kniha, už čakám kedy sa dostanem k druhému dielu, autor ma nesklamal, prečítal som už jeho prvú trilógiu a aj s týmto dielom som vysoko spokojný.
Nevedel som sa od tejto knihy odtrhnúť, bol som zvedavý ako to dopadne, takže som ju dychtivo čítal.
Autor si nechal otvorené zadné dvere s hlavnou hrdinkou, určite sa opäť objaví na scéne nového deja knihy. Veľmi som zvedavý ako autor vytiahne svoju hlavnú hrdinku znovu do života.
Ako som predpokladal, Harry žije, dej sa zamotáva a v pravom čase vyvrcholí a opäť otvorí novú schému pre nový prípad pre Harryho. Už sa neviem dočkať.
Konečne niečo nové od tohto vynikajúceho spisovateľa.
Nádherná kniha. Čítal som ju asi pred 35 rokmi. Určite si ju v blízskej budúcnosti znovu prečítam.