teddymu12 komentáře u knih
kniha psána s chladným odstupem, působí spíše jako scénář, nicméně je skvěle postavená a dobře se čte, škoda toho, podle mně příliš rychle utnutého, konce
super kniha, akorát mně poslední dobou rozčiluje, že příběh nekončí s 1. knihou, jako teď
nejvíce se mi líbila povídka, ve které autorka popisuje současný problém lidí s autismem a zároveň nabízí zajímavé řešení pomocí vědy (sci-fi) a aplikací speciálních čipů do mozku
kniha, která nejen pobaví, ale zároveň vám dopřeje zažít si kousek historie prostřednictvím dobových receptů z dob republikového četnictva :)
poutavý vstup do nemocné duše, která se svou sebereflexí pomalu zotavuje a nalézá nový důvod proč chtít žít a žít normálně :)
Každý člověk se svým vlastním problémem, připlouvá do zátoky, kde si žije tak protipólně šťastný život až pohádkový. Život, který začal dětskou hrou. Vždyť i dospělí mají v sobě kus hravosti, která je snadno svede a dovede k vysněné spokojenosti.
Úchvatné rozpracování děje, kdy každá z postav začíná jinde, ale dostávají se ke společnému střetnutí. Děj je tak od začátku napínavý z pohledu jedné postavy, z pohledu druhé teprve graduje a další ještě nezačal.