tereza8418

Porad hledam slova,jak knihu popsat,ale nic moc je asi dostatecne. Dej se celkem vlece a misty necha ctenare se dost nudit,nektere postavy jsou sice zajimave,ale ne nijak nove A vlastne i zaver,kde byl docela prostor pro nejakou gradaci, je plochy a nevyvola ve ctenari zadne velke emoce. Shrnula bych to jako slabsi prumer

Knihu jsem cetla diky zavislackemu cteni od KD. Zanrove to urcite neni kniha,kterou bych si vybrala,ale v ramci rozsirovani svych ctenarskych obzoru jsem moc rada,ze se mi dostavaji do rukou i tyto druhy knih. Po prvnich par strankach jsem si rikala,ze to opravdu neni pro me,postupne jsem se zacetla a chtela jsem vedet,jak to vse dopadne. Na konci se vsechno celkem rozmotalo,ale stejne mam pocit,ze bych si ted knihu potrebovala precist znovu s tim,ze znam zaver,aby mi vse zapadlo, kam ma. Po precteni tohoto typu knih nikdy nevim,jestli mam moc malo fantazie,inteligence nebo pozornosti pri cteni,ale neco z toho mi musi chybet… :D
Takze z knihy nemam ten spravny pozitek,ale moc se tesim na zhodnoceni knihy od Adama (autor knihy),ktere mi snad nektere mezery vyplni.

Odpocinkova kniha,ktera se velice dobre cte a donuti vas se zamyslet a vcitit se do pribehu. Bavila me vic,nez jsem cekala a za dve odpoledne precteno.

Nejprve mi pribeh prisel takovy pubertalni a vlastne me ani moc nebavil a hlavni hrdinka me docela stvala,ale chtela jsem samozrejme vedet,kdo je vrah a ono se to tak dobre cetlo. A ke konci uz byla kniha naprosto neodlozitelna a vlastne me i ten pribeh bavil a hlavni hrdinka taky.:)

Rada ctu knihy popisujici asijskou kulturu,kulturni rozdily. Tohle je krasne napsany silny pribeh,ktery si chcete precist. Kapesniky s sebou.

Pribeh nic extra,ale Jojo Moyes proste nejak umi udelat to,ze ja si po precteni jeji knihy stejne vzdycky na konci reknu,ze to vlastne bylo hezky. :)
Ale rozhodne ma lepsi knihy.

No ja nevim... Kdyby to melo polovinu stranek,tak asi reknu,ze super,ale takhle... Nepotesi,neurazi,ale teda zadny hluboky dojem.

Pro me hodne nepredvidatelna kniha,nekolikrat jsem si musela rict “wooow,aha”... Rozhodne doporucuji!

Tanu French a její knihy mám moc ráda, ale tahle mě skutečně zklamala, nemohla jsem se absolutně začíst, pořád jsem četla dál a dál a nic se v knize nedělo. :( 100 stran před koncem jsem to vzdala a přečetla si jen závěr, který by se dal vložit už v polovině. Za mě opravdu plytký příběh o ničem a hlavní hrdinka mě celou dobu rozčilovala... :(

Prvni co vas asi zaujme je krasna obalka a orizka,ale to jeste nevite,co je uvnitr. Takove mysticno,trocha romantiky,jiny svet… Karty,bes,nakaza… No jdete do toho a na konci zustanete sedet s otevrenou pusou.

Celou knihu jsem tak nejak cekala,az se vyresi vztahy mezi postavami i cely pribeh a najednou byl konec a nic moc se nevyresilo Nemuzu rict,ze by se kniha cetla primo spatne nebo se mi nelibila,ale vlastne se tam realne nic moc nedeje,pri tom potencial by tam byl.
Kazdopadne moc pekna obalka a orizka. :)

800 stran,ale ja se ani na jedine nenudila. Nejprve je to sup rovnyma nohama do deje,ale po chvilce je vsechno dovysvetleno a jste vtazeni v deji a uz nemuzete ven,dokud neni konec. Ano,je to misty trochu pritazene za vlasy,ale tak vas to vcucne,ze to autorce odpustite… Aspon na me to tak fungovalo. Poslednich 200stran na jeden zatah. Tahle kniha vas bude bavit,i kdyz je spise pro zenske publikum,nedokazu odhadnout,jak by se na to tvaril chlap…
A diky teto knize jsem objevila kouzlo cteciho polstare. :) Je to fakt bichle a jeste ma celkem mala pismenka,takze na dovcu spis v elektronicke verzi,at nedoplacite za kufr. :)

Tohle byla jizda,dva nejprve zdanlive nesouvisejici pribehy,ale jak se to rozjede… Do posledni chvile si clovek neni jisty,kdo je teda blazen,kdo je obet,kdo je nasilnik…

Asijska kultura me posledni dobou hodne bavi a diky teto knize se z ni clovek dovi zajimave informace. Psano ctive a uveritelne.

Ja nejak nevim,co k tomu rict... Nekolikrat jsem si rikala,ze ji odlozim,ale hrozne jsem chtela vedet,jak to dopadne a vlastne ve mne zanechala silny dojem,takze asi musim rict,ze je to dobra kniha. Jen nektere pasaze na me byly proste moc.

Už jsem po předchozích dílech neměla až tak velká očekávání, ale byla jsem velmi příjemně překvapená. :)

Jako kdyby se vam pred ocima odehraval pekny romanticky film na nedelni pohodove odpoledne... Vic asi neni treba rikat. :)

Četla jsem jako třetí v pořádí po Stínu větru a Andělské hře a tato kniha krásně propojila všechny 3 dohromady, vyplnila mezery. Přečteno jedním dechem a nemohu jinak, než vřele doporučit. :)