TerezaaBaarova komentáře u knih
(SPOILER) Donato a jeho Předpeklí ... PECKA! SKVĚLÝ! BRILANTNÍ! nelze vyjmenovat všechny superlativy, které si kniha (potažmo celá série) zaslouží!
Opravdu nervy drásající a šokující a když už Vám přestane tlouc srdce z toho co se stalo dostanete další ránu v podobě další zrůdnosti, kterou tento skvělý autor vymyslel!
Kde chodím, tudy chválím tohoto autora a opravdu se těším na další díl, protože, to si pište, ten bude jízda!
SPOILER
Celou knihu jsem přemýšlela nad Milou...panebože a jsem napnutá jak trenky! Kdy má vyjít daší díl????? :)
B.A.Paris mám ráda, když chci číst něco lehčího a odpočinout si od těch všech brutalit a masaků, které mám ráda. Vlastním všechny její knihy. A vždy si hned koupím její další novou.
Je to fajn, lekhý čtení pro ženy s prvky psychodramatu...
Takhle zrovna byla rozvláčná s pomalejším rozjezdem, nakonec moc fajn... ale opravdu na odlehčené čtení (třeba na pláž) doporučuju.
Většinou si čtu před spaním...
Knihy od Sager/a mám fakt v oblibě.. ale tohle? Nejprve jsem se zhrozila, protože duchové? Straší tam? Dělá si ze mě srandu? Já chci thriller! A bojím se.
No a nemohla jsem spát, protože to bylo mrazivé, fakt husí kůži nahánějící! Přečela jsem ji během dvou nocí, protože, co? Od jeho knih se nemůže člověk jen tak odtrhnout!
Bomba střídá brilantnost!
Pro děcka zajímavé, ale nenadchne tak úplně. Při koupi jsme čekali něco jiného.
Překvapivé, nadupané, čtivé.
Celá tahle série je super, jiná a zajímavá.
Obě linky byly skvělé (Marni, Balzamovač, Francis, Alex,...nechci spoilerovat).
Opravdu se těším až bude na pultech další díl, vždycky se těším i na název knihy.
Prostě doporučuju! Tohle je vyvedené! 5z5!!!
Napětí: Zvláštní brutalita, mám přečtených docela dost detektivek/thrillerů ale s takovou zvláštností jsem se ještě nesetkala... :)
Hlavní postavy: Zvláštní dvojka... Huldar asi pěknej trouba. Freyja asi upjatá, taková neslaná a nemastná psycholožka.
Trochu se to vleklo, ale vlastně jsem se nemohla odtrhnut.
Sečteno podrtrženo, Huldar i Freya měli solidní vývoj, příběh gradoval, vrah mě napadl asi na milisekundu, pak jsem to zavrhla a nakonec mě to překvapilo... takže dobrý, dávám 4z5. Bylo to dobrý, ale ne skvělý... Další díly budou určitě solidní.
Skvělá skvělá skvělá! Nemůžete odložit!
Od první do poslední strany byla tato kniha jízda! Vyskytuje se zde téma děti, což je opravdu těžké a depresivní, ale je to tak dobře podáno, že nám to nerve srdce. Sympatičtí vyšetřovatelé dodávají šťávu a ten strhující závěr je děsivě kvalitní. Doporučuji všema deseti!
Trochu škoda, že knize předchází další díly, které nejsou dostupné, já bych si je rozhodně ráda přečetla.
(SPOILER) Prvotní zklamání, kde je sakra Wolf Fawkes? Kde je Baxterová? Achjo.
Prvních 100 stran jsem se lehce ztrácela, celkově to na mě působilo roztřepaně a neuceleně.
Chambers a Winter jsou dobří chlapi, dýchal na mě rok 89, ale pořád se mi to zdálo nějaké nedotáhnuté. Rok 96 se rozjel a už mě to vtáhlo, konečně kniha dostala grády, Marshallová je zajímavá osobnost, fandím jí.
Vrah/psychouš nezklamal, toho Cole vymazlil do posledního detailu, samosebou i to, co prováděl (za to hvězda navíc).
Snad další kniha bude lepší…ne že bych byla nespokojená, jsem jen zklamaná, tím bych to uzavřela.
První díl byl skvělý, druhý díl skvělý, úchvatný a jedinečný!
Trochu hloupé přirovnání ke knize s psychopaty a FBI vyšetřovateli, ale analytička Zoe a federální agent Tatum opět byli brilantní! Celý příběh měl akci, napětí i styl, něco se dalo vytušit, ale o to to mělo větší grády!
Mike Omer si mě získal a řadím tyto dvě knihy na první místo v mých zatím 68/2021.
Originální a opravdu napínavé počteníčko!
Mám ráda vyšetřovatele ženského pohlaví, psychopaty, kteří jsou zvrácení, napětí s akcí, sarkasmus, vtipné scény, co příběh okoření a vyhrocený závěr, při kterém se tají dech!
Zoe a Tatum vše splnili do posledního a za to dávám plný počet bodů.
Závěrečné vábení k další knize, dalšímu dílu u mě hraničí s posedlostí už nikdy nejít spát a jen číst.
*MOŽNÝ SPOILER*
Stejný scénář jako Konec léta, stejné promítání minulosti s přítomností, propletenec vztahů a situací, které vás nutí číst dál a každá kapitola končí v napjaté nebo vyhrocené situaci, takže chcete tu další přečíst rychle, aby jste se dozvěděli víc z té předchozí, ale to se nestane!
Autor nás pečlivě napíná. Takže z čtenáře se stává vynervovaný psychotik, co knihu nechce odložit! :) Poslední strany z bezmála 500 stránkové knihy má napínavé a akčnější rozuzlení a konec se nedá tak snadno vytušit, avšak dopadne obdobně jako předchozí kniha. Každopádně musím vyzvednout, že je o jistou míru lepší!!!
Bude mít další kniha podobný námět?
Docela mě to bavilo, o tom žádná.
Rychlé, svižné, zamotané. Žádné brutální psycho, jen lítost a sebedestrukce.
*MOŽNÝ SPOILER*
Vrah mi byl jasný skoro od začátku, (psychopatka bude matka nebo hlavní hrdinka..), ale pořád jsem doufala, že se pletu, že mě Anders De La Motte překvapí něčím nečekaným a neotřelým…bohužel se nestalo.
Vlastně mi nevadí, příběh dobrý, nechci říct přímo poutavý, ale něco tam bylo, něco co me nutilo číst dál a dál - přečteno za jeden den.
Sebastian Fitzek nikdy nezklame! Pasažér 23 byla jízda! Od začátku až do konce vás drží v napětí, v duševním neklidu a s husí kůží na zádech.
V této knize je více postav, než jsme od něj zvyklí, trochu se v tom zamotáte, ale když se vymotáte, tak si sednete na zadek, jak to měl zas promyšlené od první stránky až do té poslední.
Nejlepší na tom je to, že poděkování je ještě před Epilogem, to pobaví, protože při jeho čtení už pomalu zpracováváte celý příběh a pak bum, vlastně ještě vysvětlení Prologu.
NO PROSTĚ PECKA!
Téma drogy, prostituce je těžký, je reálný a víme, že se to děje doopravdy. Takže mě to opravdu lidsky zasáhlo.
Sarah Flint psát umí, akce nechyběla, popisné detailní pasáže byly dobré a ten konec je opravdu znepokojivý! Těším se na další pokračování!
Za mě opravdu fajn série.
Výborný knižní počin! Pořádná dávka napětí, která se drží opravdu celou knihu. Kvák, nechutnosti a opět dobrej psychopatickej násilník.
A že tam byla romantika? Neřekla bych, takový standart, žádná červená knihovna…ano, připouštím, že pro chlapy takhle kniha úplně nemusí být to pravý ořechový, ale že se holka, po tragických zkušenostech zamiluje a nějaká láska tam vzniká není romantická novela….
Opravdu hodnotím tuhle knihu velmi velmi kladně a nechápu, že nemá lepší hodnocení. (Kupovaná ve slevě, jen do počtu).
Věnováno Coleen, takže jsem tušila, že by to mohlo být pro holky s otrlejšími nároky na ženský romány. Super!
Od Vendety není moc ženských románů lomeno thrillerů, takže jsem se těšila.
Od začátku bylo jasný, že to nebude žádná červená knihovna, a že se něco stane! Skvělý počtení, odreagování a rozhodně mě to bavilo, jako relax od kváků ideál.
Toužila jsem přečíst další knihu od J.D.Barkera, jeho trilogie mě uchvátila. Takže jsem neotálela, koupila a ležela v knihovně, protože jsem se obávala, co to bude za slátaninu, ještě se spoluautorem? Prapraprasynovcem Strokera?
Opravdu jsem byla rozpolcená…
Takže jsem se vrhla na Draculu, ať si osvěžím paměť, četla jsem ho naposledy na gymplu, před pěknou řádkou let..
Dracul byl úchvatný, postavy propracované, jedinečné, skvělý zážitek, napětí, a krvák jak se patří! Líbilo se mi zpracování - deník a současná akce, děj pak hezky splynul dohromady a prostě vše si sedlo jak prdel na hrnec!
Tleskám a klaním se, bezvadný počin!
Kniha měla lepší reklamu, než jaká ve skutečnosti je.
Oddechovka, přečetla jsem ji rychle, ale nic světoborného, nic k čemu se vrátím.
No, nic moc. Řekla bych, že nejhorší autorovo dílo. Musela jsem se hodně přemlouvat, abych knihu dočetla, ještě že, nemá třeba 400 stran.
Taková tragédie jako Biomanžel to není, ale i tak propadák.
Opět jsem se musela nutit k dočtení celé knihy. Nebavilo mě to. Postavy jsem neměla ráda. Tímto se autor moc nevyznamenal.