Terezk-a komentáře u knih
Ze začátku mě kniha moc bavila, děj vypadal, že se mám opět těšit na napětí a příběh plný překvapení. Bohužel ničeho takového jsem se nedočkala.
Tři přání je pěkný příběh, ale chyběla mi v něm ta autorčina jiskra a složitá zápletka.
Velmi zajímavý příběh.
Nevím jak ostatní, ale já jsem do poslední chvíle nevěděla jak to skončí. :D
Ač je kniha povinnou četbou, Oscar Wilde mě moc bavil!
Hodně filozofie, hodně přemýšlení, různé povahy a vcelku zajímavý děj. Oscar Wilde mě oslovil a v budoucnu se chystám i na jeho další knížky!
Moc pěkný příběh o lidské pomoci, o tom jak málo stačí ke štěstí.
Líbilo se mi, že v této knížce není téměř žádná záporná postava. Takže velmi milý příběh.
Doporučuji si přečíst a zamyslet se...
Na to, že je kniha v povinné četbě, je velmi čtivá, vtipná a zábavná :)
Za mě skvělé. Hezky čtivě napsané, napínavé s konečným rozuzlením na které čtenář čeká celou dobu. Moje první kniha od B. A. Paris a rozhodně mě nezklamala. Naopak!
Fakt skvělé čtení.
Krásní příběhy.
Pro mě to byly pohádky na dobrou noc pro dospělé... :-)
Čtivá knížka.
Žádné zdlouhavé pasáže, děj je chytlavý a konec nepředvídatelný.
Kniha mě moc bavila a četla se mi skvěle.
Skvělá kniha!
Velmi chytlavý děj, několik životních příběhů, které se vzájemně proplétají a dokonalé odhalení na konci.
Znova jsem se přesvědčila o tom, že Liane Moriarty je skvělá autorka s úžasnou fantazií.
Johna Greena mám ráda. Ráda čtu o lásce, dobrodružství, o lidském utrpení, ráda hledám skrytou myšlenku v jeho knihách. Celkově se mi líbí jeho filozofie.
Papírová města mě ale zklamala. Neříkám, že se mi knížka nelíbila ( jako nadšenec pro Johna Greena to říci ani nemohu), ale čekala jsem více. Chtěla jsem v knize najít skrytou myšlenku, chtěla jsem o knize ještě přemýšlet dlouho poté co jí přečtu, ale bohužel.
Příběh, metafory, zamyšlení nad životem, láska, smutek, nedočkavost, napětí... To všechno jsem chtěla a kniha to také MĚLA! Ale na Johna Greena a na jeho předešlá díla která jsem četla se mi to zdálo slabší...
I tak ale knihu hodnotím pozitivně, jelikož příběh se mi moc líbil!
Pro mě jedna z nejlepších knížek co jsem četla. Kniha mě naprosto pohltila! Četla se velmi dobře a to díky tomu, že autor nepoužívá žádné zdlouhavé popisy a díky autorovu stylu psaní jsem se dokázala skvěle vžít do dané doby, představit si dané prostředí a situace. Tato kniha mi dala chuť číst další historické romány :)
Konec se dal čekat, mě moc potěšil.
Ten kdo se zamiloval do Selekce, bude rozhodně milovat i Elitu!
Osobně se mi druhý díl moc líbil, to jak se celý děj dále vyvíjel. Samozřejmě, že se každá z postav trochu mění, nebo má jiné názory, ale to do příběhu patří. Myslím si že autorka zvládla druhý díl na jedničku! Rozhodně bylo o čem psát a já se ani chvilku nenudila. Autorka opět zvládla ve čtenáři vyvolat pocit, že musí číst dál.
V prvním díle se America rozhodovala mezi princem a Aspenem, druhý díl však končí jinou otázkou...
Velmi pěkná knížka.
Děj je jednoduchý, ale i přesto vás donutí zamyslet se nad svým životem.
Knihu jsem si chtěla přečíst ze zvědavosti. Zajímalo mě, jak bude vypadat příběh napsaný od 13-ti leté slečny.
Obrovské zklamání! Slečna měla v hlavě hromadu nápadů, které splácala dohromady. Nakousla mnoho dějů, které se nedořešili. V celém příběhu se pořád dokola brutálně vraždí :D
Přeskakuje se od jednoho tématu k jinému a celý ten děj je psaný chaoticky a rychle.
Za mě ne.
Krásně napsaný životopis paní Blanky Matragi. Žádné nudné kapitoly nebo zdlouhavé povídání . V knize jsou krásné obrázky a zajímavé ukázky z jejího života. Tento životopis doporučuji, pokud vás zajímá moda :)
Udělat kuchařku pro dceru je skvělý nápad, vše je opravdu dopodrobna vysvětleno a recept není možné nijak poplést :) Určitě doporučuji začátečníkům ! :-)