Tialexa komentáře u knih
Kroniky prachu je úžasná knížka. Zamilovala jsem se do ní hned poprvní stránce. Lin Rina ví jak čtenáře zaujmout. Takže děkujeme Lin Rino za dokonalé knižní dílo. Doporučuji hrozněmoc knihu si přečíst.
Ve škole jsme se naspamět učili Polednici. Je to nejlepší balada z Kytice.
Další westovka v seznamu přečtených knih. Miluji všechny její knihy. Hlavní hrdinka jako plavkyně mě zaujala, protože miluji plavání, takže samozřejmě doporučuji.
Miluji Westovky. A zrovna tahle Westovka mi připomíná mě. Částečně jsem jako Charlie, ale moje story nekončí láskou ani románkem. Holt život není přehnaná verze muzikálu ze střední.
Hledání Aljašky, kniha která podle mě nám dává nahlédnout na svět i jinýma očima než jsou ty naše. Aljaška, holka na střední, která milovala knihy a kanadské žertíky, kdo by řekl, že bude tak strašně moc dospělá? Já tedy ne.
Viděla jsem seriál, ale kniha je prostě kniha. Některé citáty a myšlenky z této knihy jsem si musela dokonce poznamenat , protože jsou tak hluboké a pravdivé až se mi tomu nechce věřit.
Doporučuji samozřejmě všem, kteří mají rádi Hvězdy nám nepřály a podobné knihy.
Skvělý příběh. Začetla jsem se okamžitě a zamilovala taky. Je to dokonalý příběh který doporučuji každému čtenáři.
Kniha se mi moc líbila. Nejprve jsem viděla film, ale kniha byla ve většině ohledech lepší než film. Rozhodně doporučuji.
Všechny knihy jsem přečetla a musím říct že to byla pecka. Miluju Harryho Pottera. Je to super série knih.
Ráda bych ji doporučila všem které baví číst zajímavé knihy všech žánrů. Je skvělý.
knížka se mi moc líbila. Nejprve jsem si říkala jak to skončí, ale nakonec jsem byla z konce nadšená.
Kniha se mi moc líbila, ikdyž jsem předtím viděla film. Podle mého názoru je knižní verze napínavější a celkově lepší než filmová. Doporučuji
Tuhle knihu jsem četla už snad 5x a pokaždé jsem se do ní začetla tak, že jsem přestala vnímat celé své okolí. Rozhodně bych ji doporučila.
Láska na pvní pohled. Avery je úžasná havní hrdinka. Tématika přírody je pro mě láskou a hudba mi je světem, takže jsem se začetla prvním řádku. Pokud máte rádi westovky, tak tuhle nesmíte minout.
kniha byla skvělá, ostatně jako všechny knihy od Kasie West. U knihy jsem se bavila a dokázala mě vtáhnout okamžitě do děje.
Kniha byla skvělá. Měla jsem několik vlastních teorií na to, kdo je ten pisatel, ale všechny byly chybné. Ne vždy je člověk opravdu takový, jak se chová před lidmi. Doporučuji
Na to kdy toto dílo vyšlo je to lákavé čtení. Četla jsem kvůli škole, ale líbila se mi. Někdy si ji přečtu znovu.
Skvělá kniha. Nejprve jsem viděla film, ale jako většinou byla kniha lepší. Doporučuji všem, kterým se líbila kniha Hvězdy nám nepřály.
Konec celé knižní série Selekce byl pro mě nečekaný a ohromující. Knihu bych určitě doporučila.