To-z-kanálu

Příjemný příběh o holce, která přijede do městečka, ve kterém není vše zcela v pořádku. Začíná objevovat různé zvláštní věcí, neví čemu věřit a co se ve skutečnosti děje. Líbil se mi ten pocit nejistoty. Na všem bylo něco divného. Dřevěná loutka sebou škube, z pokoje se ztrácí věci, rodinná tajemství a noční můry. Závěr mě však neuspokojil tolik, jak jsem předpokládal. Asi jsem od konce čekal ještě malinko víc. 3*. Rychlé a snadné čtení.

Zábavné dobrodružství s bláznivou Tankerkou, jejími kamarádkami a manželem klokanem. Příběh se mi líbil, obsahuje hodně akce i překvapivých momentů. Doufám, že u nás vyjde i jeho pokračování, dle textu na obalu knihy má jít o trilogii.

Tak do půlky mě kniha celkem i nudila. Následné vraždění a mučení bylo popsáno velmi dobře a kniha začala být čtivější a napínavější. Dívka od vedle byla lepší, ale jinak prima drsný krvák.

Hezký román o dospívání, přátelství, komiksech, rodinných problémech a nadpřirozeném monstru. 65%. Televizní adaptaci z roku 2012 bych dal 40%.

Ke knize mě přivedl film a obojí je super. Znepokojivý příběh, mrazivá atmosféra, psychologický teror, mystičnost, strašidelný dům. Dobrý, ale na plný počet to úplně nevidím, občas je to trochu pomalé.

Oba příběhy se mi líbily, akorát konce mi přišly slabší. 80 stran bylo o Sally Ann a temné jeskyni, 160 stran o ošklivé Marthě a léčitelce Fern. Kniha se četla dobře, zklamán nejsem, ani zrovna nadšen, hodnotím průměrně 3 hvězdami.