Toulawey komentáře u knih
Tomuto chybí už jen přesné zfilmování....... :-)
Jsem rád, že jsme ve škole utrpěli povinnou četbu, protože bych o tuto knihu asi přišel ;).
Skvělá kniha. Pro mne škoda, že jsem ji četl jako první, neboť další autorovy počiny již nejsou tak skvělé..i když jsou stále dobré.
Když jsem ji otevřel a četl, byl jsem překvapen, že se vlastně jedná o chronologicky seřazenou korespondenci aktérů ;). Klasika žánru ;).
Přečteno dvakrát a jistě ne naposledy. Vtipné, lehce nemravné i poučné. V dnešní uspěchané době hodné ke kafíčku. Čtenář nemusí sledovat dějovou linku, ale má-li čas, přečte si povídku o pár stranách a má-li chuť, dá si další a další a další.....
Jako bývalý autorův posluchač musím uznat, že problém je řešen velice stravitelnou formou.
Nejvíce oceňuji, že tehdy ještě nepříliš známý autor vzal díla slavnějších kolegů, nebál se a přetvořil je podle svého. Velice vtipná záležitost ;).
Romea a Julii jsem četl již 4x předtím, ale Moliére mne zkrátka překvapil. Velice příjemně vtipné dílko.
Na této knize oceňuji břitký humor, který přichází znenadání, bez přípravy. Jste v ději, šup, dvě věty a výbuch smíchu ;)
Přistupoval jsem k ní s nedůvěrou, ale musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Za mne super ;).