tynka65 komentáře u knih
Krásná, milá, romantická oddechovka. Kassie mám moc ráda a další její knížky si určitě ráda přečtu.... Ale P. S. Líbíš se mi byla pro mě o kousek lepší.
Přečteno za den. Strašně mile mě příběh překvapil a geniální mi přišlo to, jak člověk neví kdo je princ a kdo je vrah... Samozřejmě jsem si to tipla obráceně... Jen tedy nevím, komu vice fandit. Až moc se mi líbí oba dva... Hned zítra beru do ruky další díl. Doufám, že bude stejně dobrý jako tenhle.
Pro mě to bylo krásné doplnění příběhu a absence velkých akcí mi vůbec nevadila, těch jsem si v třetím dílu užila až dost. Bylo to milé a oddechové čtení a cokoli v čem vystupuje Rhys pro mě není zbytečné... Moc se těším na další díl, pokud se ho tedy dočkáme.
Alexovi jsem propadla. Pohltil mě hned na začátku příběhu a nepustil až dokonce... Konec byl moc přeslazený, ale já to tentokrát přehédnu, protože zbytek knížky byl skvělý!... Epilog hold prostě vynechte nebo ho berte s nadhledem :)
Je to šest let co jsem knihu četla, ale sirotek Homer zůstává jednou z mých nejoblíbenějších knižních postav... To pro mě mluví úplně za vše
Nejslabší knížka od této autorky, ale stejně jsem ji hltala... Ona to umí prostě napsat... Mě se příběh moc líbil a konec byl krásný, ten mi v hlavě ještě chvíli zůstane...
Do poloviny mě knížka opravdu hodně bavila, ale potom to začalo jít trochu z kopce. Ta druhá půlka na mě byla moc přehnaná. Neznám chlapa, který by tohle prekousl a ještě by se ON jel omluvit!! Tam někde v polovině knížky mi začala být Mari hodně protivná. A já na ní celou dobu v duchu křičela:,, Tak řekni mu to už chudakovi! ". A když mu to řekla, šlo mi hlavou jen to, že si takového chlapa fakt nezaslouží! :)
Kde je nějaký děj? Jakýkoli? Četla jsem už mnohem lepší knihy z tohoto žánru, vůbec nechápu za co má knížka tak vysoké hodnocení...
První setkání s Radkou Třeštíkovou a vím, že určitě nebude poslední! Skvělé! Skvělé! Skvělé! ... Každý den, každou minutu jsem musela o knize přemýšlet a vyprávět o ději manželovi a spekulovat jak to asi všechno mohlo být! Knížky, které mi nedají spát jsou mé úplně nejoblíbenější!!
Hezké, smutné, romantické a čtivé ... To co jsem od této knížky očekávala mi přesně vrátila. :) Jsem zvědavá na další díl
Skvělé! Je to má asi 5. kniha od J.Lynn a přečtená během jediného dne. Více takových odpočinkových slaďáren :)
Teď jsem jí dočetla přesně po roce znovu, a i přes to, že vím jak knížka dopadne a pamatuji si skoro každé slovo zase mě něčím naplnila. Miluji tuhle knížku a myslím, že z každoročního čtení si udělám tradici. ♥♥♥
Na některé knihy za celý život nelze zapomenout a tohle je pro mne jedna z nich ♥
Zajímavá knížka, ale neměla jsem u ní ten pocit, že nedokážu odejít. Pro mě to nebyl ten člověka pohlcující příběh, který vás vtáhne a nenechá odejít dokud není konec. Na druhou stranu velmi příjemně se četla a Lucas je podle popisu opravdu fešák. :)
Prostě a jasně báječná! Ačkoli jsem si nemyslela že to bude můj šálek kávy je více než to. Přečetla jsem jí jedním dechem a nemohla ji ani odložit ;)
Nejlepší knížka jakou jsem od Remarqua četla. Dokonce bych se nebála ji zařadit mezi jednu z nejlepších knížek vůbec. Příběh doktora Ravica mě naprosto uchvátil je plný emocí a pravdy.
Tak tohle mi sedlo jak pr**l na hrnec! Morbidní téma smrtek a sbírání duší s naprosto skvělou hlavní hrdinkou. Ema je úžasná, je sarkastická, samostatná a není fňukna (konečně!). Strašně mě bavilo, jak tahle naše drsná Ema pomalu roztává v přítomnosti Eskara (on je bůh mezi knižními hrdiny) a postupně se mění.
Zhltla jsem knížku za dva večery, jednoduše jsem se nemohla odtrhnout .