tynka65 tynka65 komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Těším na další díly ;)

11.12.2015 4 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Chtěla jsem dát 3 hvězdičky, ale za ten přeslazený konec jen 2.

15.11.2015 2 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Ať si říká, kdo chce co chce, já mám tuhle knihu prostě ráda. Málo která jiná kniha tak uspokojí mé holčičí srdce jako tahle. :)

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Má nejoblíbenější povinná školní četba ;)

Heidi, děvčátko z hor Heidi, děvčátko z hor Johanna Spyri

Ach ty vzpomínky...

Já Baryk Já Baryk František Nepil

Já Baryk a Lucie a zázraky jsou doteď mé nejoblíbenější dětské knížky, které určitě budu za pár let číst i vlastním dětem ... ;)

Kde je ta holka? Kde je ta holka? Alexandra Potter

Nestalo se mi, že by mě Potter zklamala a to se nestalo ani u této knihy. Pokaždé se skvěle bavím ;) . Není to kniha pro někoho, kdo čeká bůhvíjak silný děj, ale je pro čtenářky, které si rády u knih odpočinou a pousmějí se nad strastmi života. ;) A za to mám Potter nesmírně ráda, za ty oddechové chvilky, které prostřednictvím jejích knih pokaždé prožívám.

15.11.2015 4 z 5

Eldest Eldest Christopher Paolini

Pro mě skvělé pokračování ;)

Eragon Eragon Christopher Paolini

Jedna z mých největších srdcovek ♥

15.11.2015 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Knížka mě bavila a těším se na další díly, které jsou trošku temnější :) a schovávám si jednu hvězdičku navíc právě pro ně. ;)

15.11.2015 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Nedoporučuji číst ihned po prvním dílu :) ale strašně mile mě překvapil i tento díl a já četla jedním dechem tak jako díl první. ;)

07.10.2015 4 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Hltala jsem a čekala na objevení Margo ... ;)

07.10.2015 4 z 5

Co je nového, kotě? Co je nového, kotě? Alexandra Potter

Potter mám prostě ráda ;) ještě se mi nestalo, že by mě v nějaké knížce zklamala. Bereme-li jí jako oddechové čtení, protože jinak se ani brát nedá tak nás snad ani zklamat nemůže. :) Dávám 4 hvězdičky, protože mi v této knížce chyběl magický prvek. A hodně mi připomínala Není přání jako přání.

09.09.2015 4 z 5

Beznádejná Beznádejná Colleen Hoover

Přečteno jedním dechem ;). Knížka byla úžasná a strašně mile mě překvapila zápletka, protože to nebyl jen tak nějaký milostný románek. :)

03.09.2015 5 z 5

Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Pro mě takový průměr, místy docela vtipné a místy strašně přehnané. Nad čtením dalších dílů se budu rozmýšlet. :)

29.08.2015 3 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Zajímavá knížka, ale neměla jsem u ní ten pocit, že nedokážu odejít. Pro mě to nebyl ten člověka pohlcující příběh, který vás vtáhne a nenechá odejít dokud není konec. Na druhou stranu velmi příjemně se četla a Lucas je podle popisu opravdu fešák. :)

26.08.2015 4 z 5

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Ten příběh nebyl špatný, ale tak strašně podobný Fifty shades. :) A mě se to líbilo méně než ty odstíny ;) ale jste-li romantická duše, která prahne po troše pohádky tak s chutí do toho ;) jste-li odpůrkyní Christiana Greye ani tuto knihu do ruky neberte, protože ta podobnost je opravdu obrovská ;) .

18.08.2015 3 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Jeno upozornění - nečtěte první díl pokud hned nemáte po ruce díl druhý! Jinak si nervozitou ukoušete nehty na rukou :D

18.08.2015 3 z 5

Nikdy neříkej navždy Nikdy neříkej navždy Ali Cronin

Bylo to takové obyčejné, odpočinkové čtení, když nechcete nic řešit a nad ničím přemýšlet a chcete si jen lehnout na deku a v klidu číst. ;) A konec mě teda nepotěšil fandila jsem Olliemu. ;)

14.08.2015 2 z 5

Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

Nebylo to špatné, ale po přečtení jsem zjistila, že se Lola Anně nemůže nikdy rovnat... Ještě dám šanci Isle, ale pochybuji, že Annu sesadí z prvenství ;) Tím nechci říci, že knížka byla špatná, jen oproti prvnímu dílu tak nějak více obyčejná :)

13.08.2015 3 z 5