tynka65 komentáře u knih
Chtěla jsem dát 3 hvězdičky, ale za ten přeslazený konec jen 2.
Ať si říká, kdo chce co chce, já mám tuhle knihu prostě ráda. Málo která jiná kniha tak uspokojí mé holčičí srdce jako tahle. :)
Já Baryk a Lucie a zázraky jsou doteď mé nejoblíbenější dětské knížky, které určitě budu za pár let číst i vlastním dětem ... ;)
Nestalo se mi, že by mě Potter zklamala a to se nestalo ani u této knihy. Pokaždé se skvěle bavím ;) . Není to kniha pro někoho, kdo čeká bůhvíjak silný děj, ale je pro čtenářky, které si rády u knih odpočinou a pousmějí se nad strastmi života. ;) A za to mám Potter nesmírně ráda, za ty oddechové chvilky, které prostřednictvím jejích knih pokaždé prožívám.
Knížka mě bavila a těším se na další díly, které jsou trošku temnější :) a schovávám si jednu hvězdičku navíc právě pro ně. ;)
Nedoporučuji číst ihned po prvním dílu :) ale strašně mile mě překvapil i tento díl a já četla jedním dechem tak jako díl první. ;)
Potter mám prostě ráda ;) ještě se mi nestalo, že by mě v nějaké knížce zklamala. Bereme-li jí jako oddechové čtení, protože jinak se ani brát nedá tak nás snad ani zklamat nemůže. :) Dávám 4 hvězdičky, protože mi v této knížce chyběl magický prvek. A hodně mi připomínala Není přání jako přání.
Přečteno jedním dechem ;). Knížka byla úžasná a strašně mile mě překvapila zápletka, protože to nebyl jen tak nějaký milostný románek. :)
Pro mě takový průměr, místy docela vtipné a místy strašně přehnané. Nad čtením dalších dílů se budu rozmýšlet. :)
Zajímavá knížka, ale neměla jsem u ní ten pocit, že nedokážu odejít. Pro mě to nebyl ten člověka pohlcující příběh, který vás vtáhne a nenechá odejít dokud není konec. Na druhou stranu velmi příjemně se četla a Lucas je podle popisu opravdu fešák. :)
Ten příběh nebyl špatný, ale tak strašně podobný Fifty shades. :) A mě se to líbilo méně než ty odstíny ;) ale jste-li romantická duše, která prahne po troše pohádky tak s chutí do toho ;) jste-li odpůrkyní Christiana Greye ani tuto knihu do ruky neberte, protože ta podobnost je opravdu obrovská ;) .
Jeno upozornění - nečtěte první díl pokud hned nemáte po ruce díl druhý! Jinak si nervozitou ukoušete nehty na rukou :D
Bylo to takové obyčejné, odpočinkové čtení, když nechcete nic řešit a nad ničím přemýšlet a chcete si jen lehnout na deku a v klidu číst. ;) A konec mě teda nepotěšil fandila jsem Olliemu. ;)
Nebylo to špatné, ale po přečtení jsem zjistila, že se Lola Anně nemůže nikdy rovnat... Ještě dám šanci Isle, ale pochybuji, že Annu sesadí z prvenství ;) Tím nechci říci, že knížka byla špatná, jen oproti prvnímu dílu tak nějak více obyčejná :)