tynka65

Bohužel nedotčené. To bylo tak hloupé a naivní. Hlavní hrdince bych dala s chutí pár facek!.. Další díly číst určitě nebudu.

Moc pěkné pokračování Rumcajse. U nás jsou to asi nejoblíbenější pohádky.

Já vím, že je to klasika a vlastně ji nejde hodnotit špatně, ale některé pohadky jsou opravdu strašidelné a dost brutální. Radši presedláme se synem na něco milejšího.

Celá série se mi moc líbila. Klidně bych uvítala hlubší popis vztahu Gideona s Gwendolin, trošku pikantností nebo alespoň delší časový úsek ve kterém se celý příběh odehrává. Během 14 dní se přece nikdo takhle nezamiluje.

Moc příjemné pokračování prvního dílu. Fandím Gideonovi s Gwendolin a jsem zvědavá jak se to celé vyvrbí. Jediné co bych příběhu vyčetla je tak strašně krátký časový interval ve kterém se odehrává. Trošku tím u mě ztrácí na věrohodnosti. Kdo se opravdu a z celého srdce zamiluje za 14 dní?

Moc příjemné, oddechové a vtipné čtení. U setkání Gwen a hraběte jsem se opravdu hodně nasmála. A nemohu se dočkat jak se to bude vše vyvíjet s Gideonem... Určitě nejsem cílová skupina, ale knížka se mi opravdu moc líbí. Těším se na další díly. A také na filmová zpracování..

Bohužel jsem čekala něco jiného. Námět a obálka vypadaly tak strašně zajímavě a ono to nakonec zajímavé moc nebylo. Zasazení sirén do současného světa mi přišlo tak trochu hloupé. A vztah hlavních hrdinů neuvěřitelný. Hvězdičky davam za čtivost, protože i když vás kniha nechytne, tak se čte úplně sama a vy se tím pádem nemusíte do čtení vůbec nutit.

Měla jsem po všech těch kladných recenzích opravdu vysoká očekávání. A k mému údivu byla naplněna, možná byla ještě více než to. Tahle knížka úplně a zcela má očekávání předčila.. Myslím, že romantická duše se zálibou v pohádkách a fantasy prostě musí být příběhem prostě okouzlena. Krásně vykreslené postavy a prostředí. A Ti chlapi! O můj bože! Tak jak jsem se v 15 letech zamilovala do Edvarda s Jakobem, teď o 11 let později mi zaplálo srdce pro Tamlina a Rhyse... Tak moc se těším na další díl a přijde mi neuvěřitelné, že by mohl být ještě lepší než tenhle..

V rámci YA knih, je to asi nejhezčí knížka co jsem četla. Hlavní hrdinka je sympatická a není to žádná rozmazlená blbka. V knize není nic co by bylo přehnané nebo mě rozčilovalo. Možná právě pro tu obyčejnost je knížka tak moc čtivá, a možná proto vám přijde tak skutečná... P. S. Celou knížku jsem doufala, že NN bude právě tím, kdo jím nakonec opravdu byl. :)

Tak tohle byl opravdu skvělý příběh! Nejdříve mi chvilku trvalo, než jsem se začetla, ale pak už to stálo za to!! A Ti chlapi!! Vůbec jsem nevěděla, kterému fandit víc. Stephanie psát prostě umí, je to originální a hodně hodně čtivé až návykové řekla bych :)

Moc hezké příběhy včelích bratříčků. Příběhy jsou kratší, takže pro nás ideální čtení před spaním.

Tak to byla slabota. První díl mě moc bavil. Tady se řešily jen Rushovi pocity a Gia se chovala jako blbka. Celou dobu se nic zásadního nedělo. Možná stačilo napsat jeden obsáhlejší díl a nedělit příběh úplně zbytečně do dvou knih. Hvězdičky dávám jen za poslední čtvrtinu, ta byla moc krásně a citlivě popsána. Ale když to shrnu v celé knížce jsem se nedočetla vůbec nic nového... Díky bohu, že třetí díl se nechystá. :)

Tak tohle byla nádhera! Knížka mě hladila po duši. Měla jsem velká očekávání, která zcela naplnila. Hlavní hrdince jsem celou dobu fandila a král byl prostě chlap podle mého gusta. Myslím, že jsem ji nečetla naposledy a doufám že vyjdou i další pokračování :)

U prvního dílu mi i 5 hvězdiček bylo málo. Tady mi 4 stačí. Vztah mezi Dawn a Spencrem mi přišel zbytečně natahovaný. Občas jsem ani jednoho z nich úplně nechápala. Ale i přes to se celá knížka opravdu moc dobře čte a postavy jsou sympatické i přes pár výkyvů, ale kdo se ve 20 občas taky nechová jako trdlo :)

Začátek byl pro mne neskutečně těžký, vůbec se mi nelíbil autorův styl, poznámky pod čarou, skákání v časech. Ale všude jsem četla, že čtenář musí prvních 100 stránek prostě vydržet (já přetrpět). Ale potom!! Bylo to skvělé! Nejraději bych hned začala číst Boží hrob. Za co strhávám hvězdičku je ten pro mě nepříjemný začátek a autorova netečnost nebo malá citlivost při popisu smrti. Většinou není těžké mě dojmout a rozplakat, když zemře moje oblíbená postava. Tady to bylo napsáno tak chladně, že se mě to nijak nedotklo. Což mě samotnou mrzí, protože prožitek z knížky by byl ještě silnější.

Podle anotace jsem absolutně netušila do čeho jdu. Ale teda wow!! Příběh mě vtáhl a nepustil, přečetla jsem ho za dva večery. Úžasné, strhující, nečekané a tak plné lásky... Tuhle knížku budu z hlavy dostávat hodně dlouho...

Krásné a milé zakončení celé série. Tenhle díl byl o mnohem lepší než ten prostřední! Teď se jen těším na filmová zpracování..... ,,Nikdy neříkej ne, když chceš ve skutečnosti říct ano. "

Tucker by si těch hvězdiček zasloužil i 10! Platonicky jsem se do něj asi zamilovala, ale teď si tak říkám že miluju všechny 4 hokejisty!.. Sabina byla na pěst a ne na hvězdičku. :D Strašně mě rozčilovala a absolutně jsem její myšlení nepochopila. Začátek byl skvělý! Přesně tak jak jsme u téhle série zvyklí, ale jakmile přišlo na řadu těhotenství, přestalo mě to bavit a to hlavně kvůli Sabrině a jejímu nesmyslnému fňukání a paličatosti. Ale za ten konec musím přidat hvězdičku. Ten mě dostal!... Když zhodnotím celou sérii vede u mě první díl (Garret) , potom třetí(Dean) , druhý(Logan) a čtvrtý(Tuck) byl nejslabší.

Tak arogantniho a namyšleného hlavního hrdinu jsem snad ještě nečetla! O to horší bylo, že celý příběh vypráví právě on. Bohužel nedocteno

Chtěla jsem dát 4 hvězdičky, ale ten konec mě donutil dát jich 5! Skvělé myšlenky, chvílemi opravdu děsivé a ústřední dvojici neskutečně fandím!