tynka65 tynka65 komentáře u knih

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

První polovina knížky byla strašně slabá. Vlastně se tam vůbec nic nastalo. V druhé časti se dej konečně rozjel. A moc se mi líbil, ale oproti prvnímu dílu je to hodně slabé, ale ještě dám šanci tomu poslednímu :)

13.08.2019 2 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Alexovi jsem propadla. Pohltil mě hned na začátku příběhu a nepustil až dokonce... Konec byl moc přeslazený, ale já to tentokrát přehédnu, protože zbytek knížky byl skvělý!... Epilog hold prostě vynechte nebo ho berte s nadhledem :)

09.08.2019 5 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

První polovina byla skvělá, druhá už tolik ne. S Kelly Oram mám jeden zásadní problém. Pokaždé to přežene. Evidentně je i ona, tak jako Jordan, milovnicí klišé. Na mě to bylo opravdu moc přeslazené, stejně jako Cinder a Ella (o druhém díle ani nemluvím, nedokázala jsem ho dočíst). Ale pokud jste fanouškem romantiky a hledáte milý a nenáročný příběh, zklamání to pro vás nebude. Jen budete možná občas zatínat zuby, že všeho toho sladkého :).

06.08.2019 4 z 5

Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Z božské série jsem přečetla jen první díl a byl pro mě strašný! Vášnivá série mě baví! A jak moc!! První díl se mi moc libil, ale tenhle druhý byl ještě mnohem lepší! Finn je chlap podle mého gusta a Horlow je neuvěřitelně vtipná! Skvělá dvojka. Skvělá zábava!

01.08.2019 4 z 5

Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Přesně to, co člověk v létě potřebuje.Nebo alespoň člověk s romantickou duší jako já. Trošku lásky, cestování, přátelství a poselství, že život nám naděluje jak špatné věci, tak i ty krásné... Moc hezky psaný příběh, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. :)

30.07.2019 5 z 5

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Knížek s podobným námětem jsem četla už víc... Papírová princezna, Začít znovu, After... A většina z nich mě něčím bavila víc. Určitě si přečtu další díly, ale po všech těch reklamách a recenzích jsem hold měla asi moc vysoké očekávání. No uvidíme, co přinese pokračování :)

28.07.2019 3 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Hodně jsem se nasmála (kadí, kadí, kadí), zanadávala si (na Kultiho) a zamilovala se (do Sal i Kultiho). Krásná knížka s uvěřitelným a příjemným dějem. Neskutečně sympatickou hlavní hrdinkou a Kultim, kterého nezvládnu popsat jedním slovem :). Konečně romantický příběh, kde není na každé stránce popisován sex a kde není umělé vykonstruována nějaká šílená zápletka. A co se týče objemu knížky, povím to asi takhle... I kdyby měla jednou tolik stránek bez dechu ji čtu dál a dál. Vlastně mi bylo strašně líto, že jsem už nakonci :)

22.07.2019 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Ta tahle knížka byla tak strašně milá a příjemná. Nakonci se prostě musíte usmívat. Už se těším na pokračování a hlavně na Petera, kterému jsem celou dobu držela palce.
P. S. Moc se mi líbil i film, už jsem ho viděla třikrát. :)

11.07.2019 3 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Příběh Deana a Allie byl pro mě stejně skvělý a čtivý jako Hanny a Garreta!.. Frajírek Dean mě prostě bavil vším tím svým rošťáctvím a strašně mě bavilo poznávat všechny jeho světlé stránky. O scéně ve vaně ani nemluvím, ta byla geniální. Nepamatuji si, že by mi někdy u knížky proudem telky slzy smíchu tak jako tady !!! :)

10.07.2019 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

O něco slabší než první díl, ale o dost zábavnější než druhý. Jsem zvědavá na pokračování ????

07.07.2019 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Jsem jedna z mála, ale na zadek mě to neposadilo. Asi jsem podobných knížek četla už moc a některé mi přišly mnohem lepší. Za mě to byl čistý průměr

07.07.2019 3 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

První díl jsem si zamilovala, a ještě dlouho po přečtení mi příběh zůstával v mysli, druhý díl je o dost slabší a chvilku po přečtení se mi z hlavy vytratil...

03.07.2019 3 z 5

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Film miluju, knížka se mě moc nedotkla,..

03.07.2019 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tolik klišé v jedné knížce jsemsnad ještě nečetla. Pro mě bylo naprosto přehnané snad vše, co se v knížce dalo přečíst...

03.07.2019 2 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Stále hodně čtivé, ale nějak to pro mě trochu ztratilo kouzlo když se Ella s Reedem dali dohromady. A Reed jako klaďas mě tolik nebaví. Uvidím co přinese další díl :)

01.07.2019 4 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Tak tohle se zařadí mezi mé oblíbené knížky!! Boží! Jen teda ani nezacinejte číst jedničku, pokud nemate doma i druhý díl...

27.06.2019 5 z 5

PS: Nesnáším tě PS: Nesnáším tě Winter Renshaw

Já po prectených hodnoceních tady čekala prostě mnohem víc. Nápad pěkný, příběh taky, ale něco mi v knížce prostě chybělo.

26.06.2019 3 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

O malinko horší než první díl, ale stejně to bylo boží!! Těším se na další

22.06.2019 4 z 5

Pravidla moštárny Pravidla moštárny John Irving

Je to šest let co jsem knihu četla, ale sirotek Homer zůstává jednou z mých nejoblíbenějších knižních postav... To pro mě mluví úplně za vše

19.06.2019 5 z 5

Jediná maličkost Jediná maličkost Erin Watt

Nejslabší knížka od této autorky, ale stejně jsem ji hltala... Ona to umí prostě napsat... Mě se příběh moc líbil a konec byl krásný, ten mi v hlavě ještě chvíli zůstane...

19.06.2019 4 z 5