tyzik.cejka komentáře u knih
pořád dobrá kniha ale jednička je prostě jednička už ne tak vtipů spíš už agresivní přesto jsem se celkem dobře
chce se mi brečet že ani WEIL tuto knihu neokomentoval je krásná příhody o Filipce jsou bomba bomba bomba
hezká knížka pro malé
první díl trilogie o ježku v kleci Tleskáčově deníku a Emovi no a o Rychlých šípech na tuto knihu jsem se těšil jak malý po první kapitole jsem ale knihu poslal zpět k proudu do knihovny a chtělo se mi brečet co to pan Foglar udělal se svým úžasným dílem a tak jsem se tomu vyhýbal ale asi po dvou měsících jsem ve knihovně zpět a knihu čtu celou je hezky napsaná a napínavá a mě se moc líbí jak jsem se ní tak mýlit nechápu napínavé ba i smutné román pro mládež nemůže vypadat lépe a nedávno jsem viděl film z roku 1993 a ten je velice povedený taky i když knihu mám raději film taky ale nechce se mi dát 4 hvězdy protože druhý díl je ještě lepší při volbě velkého Vonta a tak jenom čtyry i když je mi ze srdce líto protože v této knize se už Jaroslav Foglar neprojevil jako spisovatel románů pro děti ale jako muž a velký pán a mimochodem asi s těma s staršíma Rychlýma Šípama co vycházeli v ročníku mladého hlasatele a s pod junáckou vlajkou a možná i trochu s hoši od Bobří řeky nejnapínavější kniha od Jaroslava Foglara ale spíš jestřába Stínadla třeba jsou brzy si najdu i seriál a pak na Tajemství velkého Vonta a moc moc se těším dál si přečtu další sebrané spisy od Olimpia
z celé trilogie je asi tohle nejlepší děj už se posouvá do napínavějšího prostředí voleb velkého Vonta podporuji Losnu protože je pro mě dobro
Ano zlatej Švejk 100
naprostý Švejk který nezklame
to je super kniha a bude
další pecka miluji a budu milovat
neříkejte mi že to nikdo nezná moc mě mrzí že jsem tady první u této knihy je binec ruchu a nápadu miluji a budu milovat
to je fakt síla jak si někdo dokáže udělat srandu a vracet se do míst kdy to sranda nebyla film je velice povedený
naprosto klasické písničky udělané v knize obrázky super
velká série knih pro nejmenší se mi líbí naučí malé děti něco a s chutí si prohlíží malé písmenka a velké obrázky kniha má 4 roční období ukázané na obrázcích u kterého jsou jednotlivé hry postupuje se podle stran a ročních období za chvíli to je hotovo