ufounek17 komentáře u knih
Teda...měla být ještě dvakrát tolik tlustá...to se četlo úplně samo..doporučuji !!!!
Za mě ano !!!! V průběhu čtení jsem mela za vrahy spoustu lidi, ale nenapadlo me, že jim skutečně je onen vrah. A to me došlo až téměř na konci. Super. Jdu na Pohřbení..tesim se.
Rozhodně to není kniha pro základní školy. Právě na ZŠ to pro mě bylo nezáživné a stupidní čtení...dnes na to koukám jinak....
Tak na to nemám slov. Od Hypnotizéra po Stalkera...neměl chybu ani jeden díl...nej nej uplně nej byl Hypnotizér a Stalker. Nemohla jsem knihu kolikrát odrhnout od čtení. Doporučuji.
Zvláštní kniha. To je první kniha, která se mi špatně četla. Netěšila jsem se k ní. Pribeh samozřejmě smutný, ale kniha musí být hlava a musím se k ni rada vracet. Za mě dvě hvězdy.
Ze začátku jsem se nemohla začíst. Par dní ležela a premyslela , že sáhnu po jiné. Ale nakonec jsem ji znovu otevřela a pak na dvakrát byla přečtená. Za mě super.
Typická Kingovina, hrůzostrašný, absurdní horor plný hnusu a zvrácenych událostí....Četlo se to velmi rychle....
Mě se to moc líbilo. Četlo se to samo. Dante úplně super týpek
Tak takhle jsem ještě knihu se 434 stranami rychle přečtenou neměla. Téměř za den s přestávkami byla zhltnuta!!!! Jen tak dal. Doufám ze brzy zase vyjde nějaká TOP kniha. Za mě Ano.
Uffff....není to pro slabé povahy ... obdivuhodná žena.
Napínavé a čtivé jako ty předchozí. Super spokojenost. Doporučuji.
dobře jsem si početla. Výborná knížka...už mám za sebou hypnotizéra,písečného muže,paganiniho smlouvu a tedka čtu svědkyni ohně (začíná velmi poutavě!)...jen mě mrzí, že jsem nevěděla dřív, že to jde za sebou...četla jsem to na přeskáčku.jenže příběhy si dobře pamatuju,takže si to polepím sama. DOPORUČUJU!!
Luxusní čtení...Vandenberg nezklamal...mužu jen doporučit milovníkům Egyptologie
Jedním dechem. Nejdřív mi trvalo se začíst, přiznám se, chtěla jsem knihu ze začátku odložit. Jednoho dne v práci jsem ji vzala zpět do ruky a dočetla jsem ji najednou. Za mě pecka.
Prostě King. Skoro vždy, v jeho knihách umře dítě. Prostě se s tím nepáře. Super.