Ulrika Ulrika komentáře u knih

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Jojo opět nezklamala a dohnala mě několikrát k slzám. Už se těším na novou knihu!

19.06.2018 5 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Sandra se překonala! Bylo mi strašně líto, že jsem knihu tak rychle přečetla! Rozhodně ji řadím do seznamu velmi oblíbených knih.

11.01.2018 5 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Knihy od této spisovatelky se už stávají má srdcová záležitost. Krásný příběh napsaný s vtipem a citem. Všem doporučuji.

11.12.2016 5 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Mne se to prostě líbí. Třešničky ještě víc než Banán. Je to prostě hrozně vtipné Prostě skvělé oddechové čtení.

13.06.2023 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

skvěle jsem se bavila

11.06.2023 4 z 5

Modrá Modrá Lucy Clarke

Skvele napsané, nic příběhu nechybělo. Moc se mi líbí styl psaní L. Clarke. Moje druhá kniha od autorky a ještě lepší dojmy než z knihy Poslední nádech. Napětí až do konce, který opravdu prekvapil,takže hurá na další autorcinu knihu

16.01.2023 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Velmi napínavý thriller zasazen do zajímavého prostředí. Postavy barvite vyliceny. Knihu jsem dostala jako vánoční dárek a určitě si ráda přečtu i další knihu od autorky. Jen závěr a odhalení vraha mohlo být propracovanější.

22.12.2019 4 z 5

Vánoční zázrak Vánoční zázrak Jay Asher

Oddechové čtení vyloženě vhodné pro dlouhé adventní večery:)

06.12.2018 4 z 5

Dokonalý muž Dokonalý muž Linda S. Howington

První kniha, kterou jsem od Lindy H. četla a hned jsem se dala do čtení předchozích knih, které mi utekly a musím říct, že každá další kniha je snad lepší než ta předchozí:)

25.11.2018 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

moc krásně dojemná knížka a souhlasím s tebou Megs, taky mi chyběl pohled Willa na to jak prožívá to co se mu stalo a jak se cítí.

06.08.2014 5 z 5

Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Sice anotace knihy naznačovala, že se bude jednat trochu o krvák, moc jsem od knihy neočekávala. Opravdu před autorkou smekám. Bravurně spojila romantický příběh s velmi napínavým thrillerem s až hororovými prvky. Zápletka napínavá až do samotného konce a myslím, že jen málokdo odhalil vraha dopředu.:)

13.02.2024 5 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Velmi silný příběh plný těch nejhorších hrůz koncentračního tábora a zároveň silného sesterského pouta. Také si nemyslím, že všechno co se stalo popisuje autorka reálně. Některé věci byly až moc idealizované, ale prostě jako celek nádherná a dojemná knížka.

18.03.2023 5 z 5

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Taková trochu pohádka, ale velmi čtivá a postavy skvěle vykreslené. Bordel mamá si musel oblíbit každý:)

05.03.2023 5 z 5

Lest Lest Sandra Brown

Skvěle napsané. Příběh mě pohltil a konec opravdu překvapil.

01.02.2023 5 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

SA mě prostě baví. Skvělá oddechové knížka plná intrik a vášně. Čte se opravdu jedním dechem.

21.12.2022 5 z 5

Všechno, co chci Všechno, co chci Simona Ahrnstedt

Prostě kniha na zimní večer, která vás rozhodně zahřeje styl autorky se mi hrozně líbí. Už se chystám na další díl série.

09.12.2022 5 z 5

Na hraně zákona Na hraně zákona Nora Roberts

Pěkně se to četlo. Oddechova harlekynka.

14.03.2022 5 z 5

Všechny touhy vedou do Říma Všechny touhy vedou do Říma Luca Di Fulvio

Jako předešlé knihy Di Fulvia i tento román mě dojal místy k slzám a přečetla jsem ho jedním dechem. Už aby vyšel autorovi další román:)

06.03.2022 5 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Linda S. Howington

Jako vždy mě kniha od L. Howard pohltila a přečetla sem ji jedním dechem. Napínavé, romantické čtení na podzimní sichravy večer.

27.09.2021 5 z 5

Střemhlavý pád Střemhlavý pád Sandra Brown

Sandra opět nezklamala, ale napsala už povedenějsi knihy. Mužskou hlavní postavu jsem úplně nemusela.

30.12.2020 4 z 5