Ulrika komentáře u knih
Jojo mě asi nikdy nezklame. Každý její příběh je úplně jiný, ale všechny jsou nádherné a rozhodně v nich nenajdete klasicka romantická klišé.
Sérii doporučuji jako skvělou oddechovku. Ze sexy Rushe se stává pozorný a romantický Rush. Celé líčení svatebního dne bylo krásné a ta písnička? Wau:) Sen každé ženské:)
ke knize jsem se dostala až po shlédnutí první série stejnojmenného seriálu. Seriál je naprosto fantastický a tak jsem si chtěla přečíst i knižní předlohu, ale bohužel jsem se nedokázala pořádně začíst. G. R. R. Martin neustále střídá dějové linie a kniha tak působí neuceleně a místy až zmateně.
Jako už klasicky u knih Nicholase jsem si pobrečela, ale konec knihy mi bohužel přišel nedotažený.
Myslím, že je to poprvé co jsem knihu, která má přes 400 stránek přečetla za den a půl. Ale od příběhu odvážné Feyre se neslo odtrhnout. Jdu shánět další dil:)
Možná se mnou většina čtenářů nebude souhlasit, ale já si nemohu pomoci. Druhý díl mě pohltil ještě o něco více než první a přečetla jsem ho jedním dechem. Pro ty co se teprve chystají číst nebudu prozrazovat konec, ale závěr byl pro mě šokující a dohnal mě k slzám.
Krasně, svižně a i vtipně napsané. Doporučuji jako oddechovou knihu :)
Louise patří k mým oblíbeným spisovatelkám v tomto žánru a opět nezklamala:) zejména její poslední tvorbu označuji za velmi povedenou a hlavně hrozně čtivou až návykovou:)
Moc Vám děkuji pane Gordone. Nikdy jsem nevyhledávala knihy odehrávající se v 11 století, ale musím říct, že kniha Ranhojič mě úplně dostala, i když musím přiznat, že když jsem ji držela v ruce a viděla počet stran, nevěřila sem, že knihu dočtu:) Všem doporučuji a já jdu sehnat další díl z této série.
úžasně se to čte. Všem doporučuji. Napětí i romantika v jednom balení.
tak tuto knihu mohu číst pořád dokola. opravdu skvěle napsané
Musím s tebou souhlasit janino:-) Také jsem už přečetla od Sandry B. řadu knih, ale v žádné nebylo tolik padouchů a tolik mrtvol, ale i tak se mi příběh velmi líbil
Tak tato kniha mě opravdu dostala. Zatím jsem od Sandry B. nečetla lepší. V knize nechybí absolutně nic. Zápletka hlavních hrdinů je až srdceryvná a od Sandry je tato kniha až překvapivě dojemná. Naprosto jsem se od knihy nemohla odtrhnout, takže vřele doporučuju všem.
Skvěle a především napínavě napsané. J.A.A. jde psaní knih i ze současnosti nejen fantasy.
(SPOILER) Ano souhlasím, že postavy se pletou a jako špioni by byly rychle odhaleni, ale příběh se výborně četl a byl neskutečně dojemný. Na závěr jsem se nebránila a ukaplo i několik slz.
(SPOILER) Určitě to není tak povedené jako Selekce, ale rozhodně to není špatné a musím si sehnat pokračování. Už v prvním díle jsem ale měla tušení, že Silas nemusí být tou životní láskou Hollis a nemýlila jsem se.