vaili komentáře u knih
Příjemný detektivní román jako téměř každý od této spisovatelky..ale to tajemno by si měla odpustit to ji moc nejde... a ty přeslazené konce taky...překousla bych ty svatby po týdenní známosti, ale rovnou i děti? To je fak moc :))
Taky myslím jeden z nejlepších dílů, ale je to hlavně protože vedlejší linie Assail, Layla a Trez jsou prostě zajímavější než bezdušší :) ale i hlavní příběh mě překvapil jak je dobře napsaný i když jde o homosexuální vztah (jediný podrobnější co jsem kdy četla) navíc jste skoro celou četbu napjatí jak co dopadne :)
Velmi pěkně napsaný příběh... člověk se dokáže dobře vcítit do doby, kdy se děj odehrává i do hrdinů jak se mohli cítit. Ale knihou, která se Vám ještě dlouho poté bude přehrávat v hlavě.. není :) což by bylo víc než jen neuvěřitelné, když už autorka jednu takovou má :)
Velmi příjemné překvapení, i když se řadí mezi erotické knihy myslím, že tam patří spíše jiné např. Božský bastard ... kde je sexu mnohem více. Toto je dokonalá kniha napsaná ženou z pohledu muže a je až neuvěřitelné jak dokázala zachytit chování a reakce..nebude to asi profil každého muže, ale já minimálně pár takových z okolí znám, kterým ubíhají myšlenkové pochody stejným směrem :) opravdu jsem se pobavila a to hodně :)
Stále výborné jen mě rozčiluje to střídání dějových linií člověk je napnutý jak špagát a buch zase čte pár stránek o něčem úplně jiném než ho právě zajímá :)
Tak takový lepší průměr váhala jsem že dám o hvězdu míň, ale přečetla jsem ji za 2 dny, tak si zaslouží asi 4 :) nemá to špatný nápad, ale není to tak, že Vás příběh chytne a nepustí jako u jiných knih podle hodnocení jsou další díly lepší tak uvidíme..
Vice nez jen dobre dilo :-) ale z chovani nekterych postav mate chut proskocit oknem :-) si rikam jestli ve skutecnosti by nekdo si mohl mrvit zivot,ale asi jo proc ne :-) strhujici nemohla jsem prestat cist jak jsem byla napnuta kdo a kdy udela vetsi pitomost :-)
Zezačátku mě to moc nechytlo jsem si říkala co na tom Crossovi všichni mají, ale druhou půlku nešlo nedočíst bez přestávky :)
Sice hrdinka je trochu více svá, ale že by mě tak strašně rozčilovala to ne :) navíc je to příjemná změna.. mně se kniha teda vážně líbila :)
DariDerek jaké pak stýskání vezmi další sérii tam má být Adrian a Sydney hlavně :) už se na to také chystám :)
Tak celkově dobré, ale z použitého výrazu dokonce dvakrát "šošolka hlavy" jsem měla docela záchvat smíchu, asi protože to bylo ještě ve spojení, že tam Zoey políbil :)) střídání vypravěčů mi nakonec až tolik nevadilo :)
Uff, to byla četba trvalo mi delší dobu knihu přečíst protože víc jak 50 stránek najednou jsem nezvládla :) člověk se snaží soutředit ,aby vše pochopil, ale i tak je to velmi velmi náročné :)
Posledni dil nezklamal jen myslim ze Adrian si zaslouzil lepsi konec, ale napinave a poutave cteni :-)
Perfektni pokracovani ctvrteho dilu. Libi se mi styl ktery jednotlive zapletky nenatahuje a radeji se objevuji nove :-)
Tak stejně dobré jako druhý díl, ale strašně rychlé zvraty pár stránek a je všechno úplně jinak než by kdy Vás napadlo :)
No přidávám se k ostatním, co zde píší, že tento díl je lepší než 1. Tady bylo bylo trochu více akce a méně popisování všeho..a objevil se jak píše Sosyk SBB :))
Toto je prostě nenáročná skvělá četba..ale bezduché části trochu víc pokulhávají .)
No taková upírská klasika pro dospělé.. :) jedna z knih, kterou nemůžete odložit jakmile začnete číst :)
Já si nemůžu pomoct, ale knížky tohoto typu fantasy se mi pořád líbí :) a tato je plná dobrých nápadů zajímavých postav i když je hrdinům náct, tak je to čtivé i pro starší :)
Tak zápletky fajn, slušné počtení, ale ty řeči Stefana a Elen jsou na mě moc přeslazené :)