Valborga komentáře u knih
Nejdříve jsem si myslela, že to nedočtu, ale pak jsem se začetla a kniha se mi moc líbila. Ráda bych si ještě něco od této spisovatelky přečetla, ale zdá se, že u nás vyšel jen tento román, škoda. Podobně píše detektivní romány Camilla Lackberg, přečetla jsem všechny knihy od ní, které měly u nás v knihovně.
Výborně napsaná kniha. Hodně mi dala, konečně jsem pochopila některé souvislosti, které se dějí mezi nebem a zemí. Možná někoho neosloví, ale pro mně přišla asi v ten správný čas.
Velmi zajímavá kniha o významné rostlině, která provázela lidstvo od samého počátku. Škoda, že jí není věnována patřičná pozornost, kterou by si určitě v současné době zasloužila. Dovede poskytnou krmivo, slouží i jako potravina, lék, stavební hmota, palivo, první lodní lana byla vyráběna také z konopí, látky, .....
Knihu jsem četla když mi bylo 27 let. Je hezky napsaná, líbila se mi. Autor výborně navodil tehdejší atmosféru v různých společenských vrstvách.
Dobrá kniha, která vysvětluje podrobně postup, jakodhalit významy obsažené v datu narození, jména.
Jedna z mých prvních knih, které jsem o pyramidách četla. Krásně napsaná.
Také jsem knihu přečetla spíš jako humorný román, ale líbila se mi. Doporučuji všem ženám.
Knihu jsem doslova hltala. Četla jsem jí jako 11cti letá a úplně mně okouzlila. Byla napsána tak přesvědčivě, že jsem děj doslova prožívala společně s posádkou a krásně jsem si vše představovala. Dosud knihu vlastním.
Patřila k mým oblíbeným knihám spolu s Mauglím a Toulky světem.
Nádherná kniha, krásně se čte. Je to hlavně o důvěře, spousty věcí mezi člověkem a koněm v této knize, by se dalo přenést i do života lidí.