Varjohukka Online Varjohukka komentáře u knih

Jak psát obchodní dopisy a jiné písemnosti Jak psát obchodní dopisy a jiné písemnosti Emílie Fleischmannová

Používali jsme jako učebnici na střední škole. Stále ji mám ve své staré knihovně.

06.09.2020 4 z 5

Anglické rýmy do kapsy Anglické rýmy do kapsy Lubomír Káňa

Malá, tenoučká knížečka různých rýmů, veršů, básní, přísloví, citátů či textů písní, které autora zaujaly. Jsou doplněny překladem nebo vybranými slovíčkami.

06.09.2020 4 z 5

Zlatý retrívr Zlatý retrívr Esther Verhoef Verhallen

Kraťoučká příručka, ale obsahuje vše důležité a nechybí nádherné fotky.

Střed těla – core trénink Střed těla – core trénink Hollis Lance Liebman

Taktéž skvělý průvodce cvičením zaměřeným na posílení středu těla.

05.09.2020 4 z 5

Kondiční trénink pro bojové sporty Kondiční trénink pro bojové sporty Radim Pavelka

Přehledné cviky i s fotkami provedení a také upozorněním na časté chyby a vysvětlením účelu cvičení.

Finština nejen pro samouky Finština nejen pro samouky Hilkka A. Lindroos

Jeden z povinných studijních materiálů pro studium finštiny. Kniha mi dala hodně při samostudiu i později při studiu na vysoké škole.

05.09.2020 5 z 5

Finsko Finsko Phil Lee

Průvodce po Finsku prodávaný spolu s dvd. Tehdy celkem raritka. Tolik mě neuchvátil, ale obrázky i zde ráda prohlížím.

Litva Litva Halina Beresnevičiūtė-Nosál

Na výšce patřila mezi povinný studijní materiál a měla jsem i tu čest být na jeden semestr studentem autorky :)

Magické obrázky Magické obrázky Éric Marson

Velmi zajímavé obrázky, které se postupně formují před vašima očima.

06.08.2020 4 z 5

Slavná levačka Slavná levačka Eleonóra Gašparová

Další pěkná knížka z mého dětství.

04.08.2020 4 z 5

Antistresové omalovánky a další zábavné aktivity 4 v 1 Antistresové omalovánky a další zábavné aktivity 4 v 1 kolektiv autorů

Nejen omalovánky, ale i spojovačky, hledaní rozdílů a malování podle čísel. Zabaví na dlouhou dobu.

11.05.2020 4 z 5

Kouzelné omalovánky pro vaši harmonii Kouzelné omalovánky pro vaši harmonii neznámý - neuveden

Zajímavé obrázky se spoustou maličkatých detailů k vybarvení.

11.05.2020 3 z 5

Relaxační malování Relaxační malování neznámý - neuveden

Zajímavé obrázky k vybarvení, některé s detaily ve zlaté barvě.

11.05.2020 3 z 5

Jíme zdravě s Fitrecepty II. Jíme zdravě s Fitrecepty II. kolektiv autorů

Opět spousta zajímavých receptů, některé určitě brzo vyzkouším.

16.02.2020 4 z 5

Pan učitel na kolotoči Pan učitel na kolotoči Jurij Gennaďjevič Tomin (p)

Četla jsem jako dítě a přišla mi tehdy moc zajímavá.

30.01.2020 4 z 5

Velká kniha obřích zvířat / Malá kniha drobných zvířat Velká kniha obřích zvířat / Malá kniha drobných zvířat Cristina Peraboni

Skvělý nápad! Dvě knihy v jednom, jedna velká a druhá maličká, vložená v obálce. Ilustrace taky krásné, dcerka i já jsme nadšené.

21.01.2020 4 z 5

Paleo strava pro české jedlíky Paleo strava pro české jedlíky Hana Šimková

Autorka evidentně nepochopila paleo, ale kdyby to byla normální kuchařka, tak by se tam pár zajímavých receptů našlo.

03.11.2019 3 z 5

Vaříme pro batolata Vaříme pro batolata Dagmar von Cramm

Tenká knížečka jednoduchých a inspirativních receptů. Určitě jich několik v nejbližší době vyzkouším.

28.09.2019 4 z 5

Můj semafor Můj semafor Zuzana Pospíšilová

Skvělý nápad se svítícím semaforem. Dcerka je nadšená a nenásilně se naučila, co které světlo znamená.

23.09.2019 5 z 5

O zebře, která nechtěla chodit do školy O zebře, která nechtěla chodit do školy Christine Beigel

Moc milý příběh, který děti milují.

15.03.2019 5 z 5