vcielka komentáře u knih
Krása. A koniec nečakaný. Po dočítaní som na ňu myslela ešte celý deň. Poskytla mi nielen lásku a vášeň dvoch krásnych ľudí, ale aj iný materiál na zamyslenie. Príbeh je pútavý, inteligentný a čtivý. Odporúčam. Teším sa na tretí diel ako na Vianoce.
Už dávno ma nejaká kniha takzo nechytila. Bolo to nadherné, emotívne, inteligentné. Vrelo odporúčam.
Toľko sexu viac sexu než deju. Nehovorím, že to nebol dobrý sex, ale zatlačil celý dej do úzadia a spravil z neho len nejaké krovie, aby mohla autorka písať o sexe. Hrdina pôsobil celý cas nepokojne a nahnevane a nadržane. Hrdinka bola na môj vkus príliš krehká. Inteligencia v celej knihe a u všetkých charakterov nulová. Okrem pirata. Najlepsia postava celeho deja
Nudné. Dialógy divné. Všetko si hneď prezradia. Všetky tajomstvá. Veď prečo nie. Vyzeráte tak dôveryhodne, hneď vám všetko prezradím a rovno sa aj s vami vyspím. A keď vy, tak aj ja. Bla bla bla. Plus slovenský preklad bol akýsi divný. Toľko neprirodzene pôsobiacich slov
Pacili sa mi studentky a ich vztah s ich ucitelkou. Boli velmi mile. Hlavna hrdinka mi miestami trochu liezla na nervy, ale to je asi spolocny rys vacsiny hrdiniek tejto autorky. Bud sa roztapaju ako maslo alebo su studene ako psi cumak a na konci vzdy melodramaticky skocia do naruce hrdinu a volaju ano ano vezmem si ta. Ale charakter hrdinov vykresluje autorka vzdy velmi dobre :)
Pacilo sa mi kupodivu, ako hrdinka natahovala hrdinu ohladne toho ako je u neho len zamestnana, i ked to robila nevedome :) Pacilo by sa mi, keby viac skripal zubami. Inak prijemna oddychovka aj ked ten detektivny pribeh ma az tak nebral.
Bolo to celkom zaujimave, aj ked nechapem tej potrebe zlocincov na konci porozpravat cely pribeh ako vsetko bolo, koho vsetko zabili, ako nieco ukradli to je take nerealne. Nevie sa autorka k tomu dopatrat inym sposobom? A ten romanik medzi hlavnymi hrdinami na mna neposobil velmi doveryhodne. Hrdina este ok, ale hrdinka bola trochu zabednena
Priemerne napisana knizka. Ale tej Vanze vobec nechapem. Vanza sem vanza tam. Velmi mi to liezlo na nervy. Robili zo seba vanza hrdinov a pritom nijak v podstate od inych nevanza ludi ani nevynikali. Keby autorka vynechala vanza blbost, knizka by sa podla mojho nazoru citala lepsie.
Táto hrdinka bola celkom zaujímavá. Vecná, praktická. Páčil sa mi jej postoj, ktorý k situáciám zaujímala. Z Benedicta sa dalo na druhej strane vytrieskať viac.
Bolo to lepšie než diel predtým. Vlastne i hrdinovia ma bavili oveľa viac.
trochu som nevedela, čo od toho očakávať, ale nakoniec to bola príjemná oddychovka. Trochu naivná, ale bavilo ma to
romanca s detektívnou zápletkou. Aj keď viac je to asi detektívka s romantickou zápletkou :) Bavila som sa, aj keď tá zápletka je koniec koncov celkom naivná
Velmi prijemne poviedky. Od Quin a Ranney hodnotim na 5*, Od Steffaney nebolo zle, kym nedoslo na sex. Ten ma u tejto autorky neskutocne nudi a pise ho na dlho. Vacsinou tvori 60% pribehu a potlaca pribeh. Tu bol nastastie az na konci,. takze dovtedy to bola celkom pekna poviedka. A Dott? Bolo to mile, ale slabsi clanok.
Lepšie ako jednotka. O dosť. Až na Imogen. Môže niekto tak veľmi liezť na nervy? Hlavný hrdina bol skvelý. Annabell nakoniec vykreslili inak ako v jednotke, kde bola vidieť len jej vypočítavá chladná stránka. Malo to o niečo väčšiu hĺbku ako jednotka
Felton sa mi velmi pacil, ale sestry mi velmi liezli na nervy. Okrem Josie. V podstate Felton celu knihu zachranil
To bolo milé. Aj netypický mužský charakter bol úplne čarovný.
Ja v podstate suhlasim s Narisou celym jej komentom. Najslabsia cast, Richard liezol s tym natahovanim na nervy. Zo zaciatku jeho tajomstvo bolo naozaj tajomstvom, ale neskor, skor ako ho prezradil, uz som si bola ista tym, co to za tajomstvo bude. Tento pribeh mi trochu nesadol. Od Iris som cakala viac sarkazmu a ironie. Preto to dohadovanie s Marie Clare na konci bolo celkom mile.
Čakala som trochu dlhšiu pasáž z vyhnanstva. Nedialo sa. Vlastne, bolo tam viac nedostatkov. A sestry Pleinsworthové mám rada, ale väčší priestor dostanú až v ďalšom diely. Tam som si ich až naozaj obľúbila.
Pacilo sa mi to az do sceny, kedy sa Sarah dozvedela o dohode Hugha s otcom. Potom to uz islo z kopca. Bolo to divne, trapne, od veci. A ta vec so zabitim sa ani pocuvat nedala. Zlepsilo sa to opat az v epilogu.