vekkr komentáře u knih
Otevřela jsem na dovolené čtečku a tohle na mě vyskočilo.Já to během asi 3 hodin přečetla.Ačkoliv nejsem cílovka,už jsem nějakou knihu této autorky četla.Kupuji je své náctileté dceři.Musím říct,že se mi to líbilo,na dovolenou fajn.
Audiokniha na ČR.Čtu knihy RT,jelikož teď vychází nová,chtěla jsem mít tuto poslechnutou.Už jsem jí jednou rozečetla,ale odložila.Jako audio jsem to dala,ale moc mě to nebavilo.
Tak troch zklamání.Miluju v jeho podání Skotsko a tohle bylo úplně jiné,a o hodně slabší.Tak snad příště.
Měla jsem velkou krizi a myslela ,že to odložím.Nakonec to nebylo špatné,ale zbytečně dlouhé.Převyprávěla bych 2 větami ,tak proč 500 stran?
Audiokniha.Dobře načtené.Dlouho mě to bavilo,pak přišel návrat do devadesátek,což bylo pro mě zklamání.
AudioknihaVelmi dobře načtené.Myslím ,že jsem jednou odložila.Nyní se trefilo do nálady ..
Už už jsem knížku odložila,povídky -nic pro mě,ale naštěstí jsem četla dál a bylo to výborný.Nádherně to do sebe zapadlo.Skvělý.
Audiokniha.Výborně a skvěle načtené.Moc ráda jsem slyšela L.Šafránkovou(v roli mrtvé).Občas jsem se i poznávala(např.nesnáším upocené lidi v tělocvičně a příliš osobní kontakty).Jednoduše bavilo
Líbilo se mi to,přečetla jsem poměrně rychle,ale nějak to klouzalo do červené knihovny.
Audiokniha.Nemám ráda doplňující zvuky.Přišlo mi to zmatečné a moc mě to nebavilo.
Audiokniha.Velmi průměrné,zapomenutelné a ničím nevybočuje z další kupy detektivek.Jeden magor a čekáte kolik jich unese, než ho dostanou.
Knihy této autorky považuji za oddechovky,ale u tohohle si moc neodpočnu.Trochu mě všichni štvali.
Poměrně čtivá,ale velmi zapomenutelná a průměrná kniha.
Audiokniha. Jen slušný průměr. Postavy jsem nepoznala a tak mi jejich osud byl dost fuk. Kdyby je tam zabili všechny, tak mi to bylo fuk.
Rozečetla jsem a odložila několik knih a nic mě nebavilo, asi čtecí krize. A pak jsem se začetla do této knihy a četla do 2 hod. do rána. Chytlo mě to a bavilo. Byla jsem napjatá a potřebovala vědět, jak to dopadne. Nic složitého, ale čtivé.
Po všech vyvražďovačkách je zde přiměřeně mrtvol,přiměřeně krve a nejde o pedofilii, takže fajn.
Jedna z těch průměrnějších,ale zase po této autorce sáhnu.