vekkr vekkr komentáře u knih

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Audiokniha.Slabý průměr úplně ve všem.Nic se tam nedělo,a rozhodně žádný zvrat nepřišel.Poslouchala jsem to dlouho,protože nemáte potřebu se k tomu vracet.

30.08.2023 2 z 5

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

30/23Začíná mě bavit čekání na to,kdy příjde první polibek.Tentokrát strana 160 ,a pak až na konci.Nepřekvapí,ale plní,co čekáte.

20.07.2023 4 z 5

Koho vypijou lišky Koho vypijou lišky Lidmila Kábrtová

Moje oblíbená autorka.Ale nemám ráda tento krátký a strohý formát.

10.07.2023 2 z 5

Manželky po rokoch Manželky po rokoch Táňa Keleová-Vasilková

Manželky byla první kniha této autorky,kterou jsem četla.Líbila se mi,a tak jsem pak četla i další.Moc mě zajímaly osudy po letech,ale nestihla jsem si první knihu připomenout,takže jsem se někdy trochu ztrácela.Bylo to velmi čtivé.

08.07.2023 5 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Byla jsem nejméně v polovině knihy a říkala si, co na té knize mají.?Ovšem pak se to potká, zapadne a super.

11.04.2023 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

1/23Audiokniha.Již po pár kapitolách jsem věděla,že jsem to již četla ,nebo viděla?Jenže jsem zapomněla konec ,a tak jsem doposlouchala.Bylo to napínavé ,určitě bych se obešla bez mysteriózna,dobře načtené.

04.01.2023 4 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

Nějak jsem si nepřečetla,že jsou to povídky,takže po useknutém konci,jsem byla překvapená a zklamaná.Jsem velký fanoušek Petry Soukupové,ale ne povídek.

11.08.2022 2 z 5

Ta, která prohraje Ta, která prohraje Liv Constantine

Jsem velký fanoušek Paní Parrishové ,takže to byla jasná volba.Je to čtivé ,ale srovnávat se to nedá.

11.08.2022 3 z 5

Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Jedna z těch slabších knih od autorky.Moc mě to nebavilo a přeskakovala jsem a věděla,že o nic nepříjdu.

07.03.2022 2 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Audiokniha.Velmi průměrná a za 14 dní nebudu vědět,že jsem to četla.Konec jsem poslouchala 2xabych to pobrala a pak si řekla jen -aha.

23.01.2022 2 z 5

Když jsme ještě věřily na mořské víly Když jsme ještě věřily na mořské víly Barbara O'Neal (p)

Líbila se mi moc.Sedla do nálady a držela mě u čtení a opravdu mě bavila.

10.01.2022 5 z 5

Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Knížku jsem proběhla za 2 hod.Rozhodně ne proto,že by mě to tak uchvátilo.Spíš proto,že mě to lehce otravovalo a nudilo.

09.09.2021 2 z 5

Slib Slib Táňa Keleová-Vasilková

Přečteno rychle,posloužila jako letní bazénovka,ale neptejte se za týden o čem byla.

19.07.2021 3 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Kdybych měla za dva dny vyprávět děj, tak si nevzpomenu, ale svému účelu posloužila a já si u čtení odpočala.

16.12.2020

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Normálně bych řekla, že je kniha rozvláčná - na straně 220 se poprvé políbí. Jsem ale celé dny ve skafandru, takže nic náročného bych určitě nedala, takže tohle je asi jediné co jsem v této situaci zvládla.

10.11.2020 4 z 5

Zákrok Zákrok Robin Cook

Audiokniha. Kdybych četla Dana Browna, tak by se mi to líbilo víc. Ale jeho knihy moc nemusím a tak i z toho jsem byla velmi rozpačitá. Chybělo tomu napětí a vlastně o ničem.

20.09.2020 2 z 5

Dusím se ve vlastní šťávě Dusím se ve vlastní šťávě Betty MacDonald

Absolutní klasika ke které se člověk vrací, vždy najdu něco nového a zase se pobavím. Audiokniha skvělé načtená Vilmou Cibulkovou.

22.06.2020 4 z 5

Baletky Baletky Miřenka Čechová

Forma je velmi nezvyklá, stručná a popisná. Téma velmi zajímavé, ale drsné. Takže zatím neumím říct, jestli se mi to líbilo.

16.06.2020 3 z 5

Štěstí je zadarmo Štěstí je zadarmo Michaela Klevisová

Odloženo. Po 4 povídkách jsem zjistila,že povídky nejsou pro mě. Je to moje oblíbená autorka, aletoto není můj žánr.

07.04.2020 2 z 5

Pozlátko Pozlátko Táňa Keleová-Vasilková

Jelikož jsem zdravotní sestra a v době Covida nějak nemohu soustředit myšlenky, je toto ideál. Nemusím moc myslet a nějak hledat hluboké myšlenky, protože to bych nezvládla. Takže spokojenost.

02.04.2020 4 z 5