Venda32 Venda32 komentáře u knih

Říkanky pro nejmenší Říkanky pro nejmenší Edita Plicková

Krásné, krátké a pro děti snadno zapamatovatelné říkanky.

17.02.2020 5 z 5

Zpívánky Zpívánky Jitka Saturková

Klasické české písničky, které si můžete zazpívat se svými nejmenšími.

17.02.2020

Můj příběh Můj příběh Alex Ferguson

Sir Alex vedl nepředstavitelně dlouhou dobu můj nejoblíbenější fotbalový klub. Vedl jej velmi úspěšně, byť některé jeho metody nemusely všem vyhovovat a líbit se. I proto je dobré si knihu přečíst, sami si udělát svůj úsudek. Vždy je dobré se poučit u lidí úspěšných.

16.02.2020 5 z 5

Dynastie Holíků Dynastie Holíků Jaroslav Kirchner

Knížka o superúspěšné rodině Holiků. O tom, jak být mezi nejlepšími i když nemáte kopec talentu, ale nechybí vám píle a cílevědomost. O tom, že za svým názorem je třeba si vždy stát. O charakteru, který nezlomila ani nepříznivá doba.

16.02.2020 5 z 5

Chytrost nejsou žádné čáry Chytrost nejsou žádné čáry Michal Suchánek

Myslím, že by kniha měla větší úspěch v době vrcholu Tele Tele. I v dnešní době ale potěší ty, kdo mají rádi Suchánka s Genzerem.
Nenáročné čtení na jedno odpoledne. Citáty a burzy nemají chybu.

16.02.2020 3 z 5

Rukavička - Ukrajinské národní pohádky Rukavička - Ukrajinské národní pohádky neznámý - neuveden

V dětství velmi oblíbená knížka.

13.02.2020 4 z 5

100 osobností světového fotbalu 100 osobností světového fotbalu Jan Švéd

Výborný výběr osobnosti. Takové výběry jsou vždy subjektivní a tady jsem nikoho nepostrádal. Samozřejmě adekvátně době vydání knihy. Pokud máte rádi fotbal, tak budete spokojeni.

12.02.2020 5 z 5

Petr Uličný: bouřlivák John Petr Uličný: bouřlivák John Roman Smutný

Jestli máte rádi Johna Uličného přečtením knížky nic nezkazíte. Zajímavá kniha o hanáckém Fergusonovi.

11.02.2020 5 z 5

David Beckham - Fotbalový bůh z Anglie David Beckham - Fotbalový bůh z Anglie Ed Greene

Ed Green vzal do ruky dvě Beckhamovy biografie, pár vět slavných o Beckhamovi a sepsal knížku. Mezi Becksovi extra fanoušky jsem nikdy nepatřil, byl pro mě spíš celebrita než fotbalista, v tom knížka moje smýšlení nezměnila. Ale protože se kniha z větší části točí kolem působení v Manchesteru United, tak za zajímavé informace dávám vyšší hodnocení.

11.02.2020 4 z 5

Mourinho: anatomie vítěze Mourinho: anatomie vítěze Patrick Barclay

Joseho buď můžete nebo nemůžete. Není nic mezi. Já patřím mezi jeho fanoušky, takže knihu hodnotím pozitivně

10.02.2020 4 z 5

Základy psychoterapie Základy psychoterapie Stanislav Kratochvíl

Při studiu i vytváření státnicových otázek dobrý pomocník.

09.02.2020 4 z 5

Umění pomáhat Umění pomáhat Ivan Úlehla

Průměrná kniha, která slouží spíš jako doplněk při studiu, než jako stěžejní materiál.

09.02.2020 3 z 5

Pinocchio Pinocchio Pavel Cmíral

Kdo by neznal příběh o klukovi, který lhal a narostl mu dlouhý nos. A protože se nepoučí, skoro se změní v oslíka a nakonec ho spolkne velryba. Pro děti při jednom čtení až moc zlobivý kluk, který je vždy po zásluze potrestán a napraví se až na konci.

09.02.2020 4 z 5

Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Flauto dolce - škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 2. díl Ladislav Daniel

Dodnes nechápu, jak jsem se mohl naučit na flétnu. A může za to tahle kniha. Doporučuju.

09.02.2020 5 z 5

Nové Mikulášovy patálie – Sváteční oběd Nové Mikulášovy patálie – Sváteční oběd René Goscinny

Stejně jako další knihy o Mikulášovy vtipná a čtivá kniha. Knihu jsem četl po letech dceři před spaním. Musím zvednout původní čtyřhvězdičkové hodnocení na absolutní. Člověk asi musí k některým věcem dozrát.

Psychologie lidské komunikace Psychologie lidské komunikace Zbyněk Vybíral

Jedna z nejlepších knih, které jsem používal pro předměty typu sociální komunikace. Čtivě napsáno, dobře se s ní pracovalo.

Vývojová psychologie Vývojová psychologie Dana Krejčířová

Jedna z pro mě nejstěžejních publikací při studiu na pedagogické fakultě. Pomohla s vytvářením otázek u hodně předmětů i diplomové práce.

Poruchy osobnosti Poruchy osobnosti Ján Praško

Dobrý pomocník při studiu učiva o poruchách osobnosti.

Speciální pedagogika Speciální pedagogika Slavomil Fischer

Kniha nejen pro studenty pedagogické fakulty. Díky srozumitelně napsanému textu jí může využít kdokoliv, koho daná problematika zajímá.

03.02.2020 5 z 5

Lovci smrti Lovci smrti Jiří Komorous

Výborná kniha o protidrogové jednotce a jejím vývoji.

31.01.2020 5 z 5