Venda32 komentáře u knih
Krásné, krátké a pro děti snadno zapamatovatelné říkanky.
Klasické české písničky, které si můžete zazpívat se svými nejmenšími.
Sir Alex vedl nepředstavitelně dlouhou dobu můj nejoblíbenější fotbalový klub. Vedl jej velmi úspěšně, byť některé jeho metody nemusely všem vyhovovat a líbit se. I proto je dobré si knihu přečíst, sami si udělát svůj úsudek. Vždy je dobré se poučit u lidí úspěšných.
Knížka o superúspěšné rodině Holiků. O tom, jak být mezi nejlepšími i když nemáte kopec talentu, ale nechybí vám píle a cílevědomost. O tom, že za svým názorem je třeba si vždy stát. O charakteru, který nezlomila ani nepříznivá doba.
Myslím, že by kniha měla větší úspěch v době vrcholu Tele Tele. I v dnešní době ale potěší ty, kdo mají rádi Suchánka s Genzerem.
Nenáročné čtení na jedno odpoledne. Citáty a burzy nemají chybu.
V dětství velmi oblíbená knížka.
Výborný výběr osobnosti. Takové výběry jsou vždy subjektivní a tady jsem nikoho nepostrádal. Samozřejmě adekvátně době vydání knihy. Pokud máte rádi fotbal, tak budete spokojeni.
Jestli máte rádi Johna Uličného přečtením knížky nic nezkazíte. Zajímavá kniha o hanáckém Fergusonovi.
Ed Green vzal do ruky dvě Beckhamovy biografie, pár vět slavných o Beckhamovi a sepsal knížku. Mezi Becksovi extra fanoušky jsem nikdy nepatřil, byl pro mě spíš celebrita než fotbalista, v tom knížka moje smýšlení nezměnila. Ale protože se kniha z větší části točí kolem působení v Manchesteru United, tak za zajímavé informace dávám vyšší hodnocení.
Joseho buď můžete nebo nemůžete. Není nic mezi. Já patřím mezi jeho fanoušky, takže knihu hodnotím pozitivně
Při studiu i vytváření státnicových otázek dobrý pomocník.
Průměrná kniha, která slouží spíš jako doplněk při studiu, než jako stěžejní materiál.
Kdo by neznal příběh o klukovi, který lhal a narostl mu dlouhý nos. A protože se nepoučí, skoro se změní v oslíka a nakonec ho spolkne velryba. Pro děti při jednom čtení až moc zlobivý kluk, který je vždy po zásluze potrestán a napraví se až na konci.
Dodnes nechápu, jak jsem se mohl naučit na flétnu. A může za to tahle kniha. Doporučuju.
Stejně jako další knihy o Mikulášovy vtipná a čtivá kniha. Knihu jsem četl po letech dceři před spaním. Musím zvednout původní čtyřhvězdičkové hodnocení na absolutní. Člověk asi musí k některým věcem dozrát.
Jedna z nejlepších knih, které jsem používal pro předměty typu sociální komunikace. Čtivě napsáno, dobře se s ní pracovalo.
Jedna z pro mě nejstěžejních publikací při studiu na pedagogické fakultě. Pomohla s vytvářením otázek u hodně předmětů i diplomové práce.
Kniha nejen pro studenty pedagogické fakulty. Díky srozumitelně napsanému textu jí může využít kdokoliv, koho daná problematika zajímá.