Vendys80 komentáře u knih
Kniha se cetla stejne rychle jako predchozi dily. Nechybi spousta vtipnych scen. Doporucuji cetbu teto knihy po tezkem pracovnim dnu :-).
Další skvělá kniha od Michaely Klevisové. Popisny, zdlouhavejsi zacatek me bavil. Cestopis, detektivka a psychologicky roman v jednom!
I kdyz neni hlavni postava Kim Stoneova prvoplanove sympaticka postava, cloveka si nakonec ziska svym pragmatickym pristupem a chladnokrevnym postupem. Autorka vykresluje kriminalni pripad bez zbytecnych nadsazek. Dej ma cistou linii, nechybi napinave pasaze.
Kniha je velice čtivá. Ačkoli je zařazena mezi detektivky, je v ní víc. V knize je ukázáno, jak lze manipulovat s lidmi, kteří úplně nepobírají realitu a neumí si udělat vlastní úsudek, trpí aspergerovým syndromem. Pokojská Molly byla toho dobrým příkladem. Sympatická hrdinka, která viděla ve všech dobro a dobro se i snažila konat.
Bryndza nezklamal! Serie s Kate a Tristanem jsou osvezujici a velmi lehce se ctou.
Tentokrat jsem pachatele podezrivala od sameho zacatku, to ale vubec nicemu nevadilo, naopak!
Pekna kniha z Hebrydskych ostrovu, napinava, jen ke konci mirne pritazena za vlasy ????
Skvela knizka, napinava, prectena jednim dechem. Tesim se na dalsi knihy od teto autorky a jsem zvedava, jestli se jeste nekdy objevi dvojice Alex a Fredrika..
Jsem nadsenou ctenarkou Jo Nesba, ale tuto knihu jsem ani nedocetla. Byla velice ponura a nezazivna. Skoda! Tesim se, ze si spravim chut nejakou dalsi knihou od tohoto autora
Od knihy jsem čekala hodně, avšak kýžený efekt se nedostavil. Kniha se četla rychle, avšak zpočátku jsem měla chaos v jednotlivých postavách. Žádná z postav s výjimkou Irene mi nebyla sympatická a to v mém případě hraje velkou roli co se týče “čtivosti” knihy. Bylo tam též dost nereálných náhod…
Perfektni kniha, ktera se cetla sama behem Vanoc. V porovnani s Analfabetkou byla trosku slabsi a mene humorna, presto doporucuji!
Povedena detektivna, pekne se cte. Zapletka neni “pritazena za vlasy”. Wisting a jeho dcera Line jsou sympaticti a to pro me hraje dulezitou roli. Pokud hlavni hrdina neni sympaticky, necte se mi dobre ani kniha.
Kniha splnila predpoklady. Vzrusujici cteni s nahlymi zvraty, misty trochu prekombinovana.
Nenarocna kniha, jejiz cilem je pobavit. Tento cil byl splnen. Zajimavy pribeh vypraveny z pohledu 2 osob - sourozencu.
Knihy od Roberta Bryndzy se vzdy ctou jednim dechem. Asi se mi zatim vic libila serie s Erikou Fosterovou, ale Je mozne, ze dalsi dily s Kate se Ericinym pripadum vyrovnaji.